2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #100 & #101 genoten van dit weekend

genoten

Wat was het een heerlijk weekend ! Ik heb er dubbel en dwars van genoten. Lekker op pad, snuffelen in de stad, op bezoek bij opa en oma en nog veel meer! Het was super! Laat ik dus maar gauw vertellen wat we hebben gedaan.

Zaterdag

Zaterdag waren we alweer redelijk op tijd uit de veren. Na een douche ging ik gauw aan de slag met de afwas en Kenneth haalde het brood op bij de bakker. Daarna reden we onder het genot van een zonnetje richting onze financieel adviseur voor de belastingpapieren in te leveren. Want ja, ook dat moet gebeuren! Daar kwamen ook Mandy en Jordy naar toe. Samen met Mandy reden we in de Mercedes richting onze ouders en de jongens gingen richting ons huis.

mengelmoes

Mandy en ik gingen namelijk Roermond onveilig maken. Nadat we wat gedronken hadden bij mama en papa, en uiteindelijk ook geluncht, reden we richting stad. Het was best druk, maar ook erg gezellig. We liepen de hele stad rond op zoek naar o.a. Epic spullen. Die poging mislukte. Maar we dronken en aten wel gezellig wat bij de Bakker Bart. Ik had een smoothie en een Oreo donut. Nomnomnom!

Rond 4 uur waren we terug en dronken we nog wat voor dat we naar de jongens vertrokken. Eerst moest ik nog tanken, waarbij ik zonder te kijken €80,07 aantikte. Eigenlijk was €80,08 een leuker getal geweest haha. Om 6 uur waren we bij de frituur voor de frietjes. Ik nam een frietje mayonaise met een saté kroket! Lekker!

Na het eten liepen we nog even naar de Plus voor drinken en een toetje. We namen straciatella ijs mee. Onder het tv kijken, en de film Johnny English en Alice in Wonderland 2, deden Mandy en ik lekker laptoppen, met Kiko knuffelen en gewoon chill. De heren zaten lekker rustig te gamen. Om half 1 gingen ze naar huis en heb ik nog even Kelly’s cup of tea 4 geschreven!

Zondag

Gisteren waren we ook weer lekker op tijd, maar uitgeslapen wakker. Ik ging naar de boodschappenwinkel en Kenneth ging aan de slag met de benedenverdieping. Mijn schoonouders kwamen namelijk rond 12 uur naar ons toe om koffie te drinken, Kiko te ontmoeten en bij te kletsen. Gezellig!

Toen zei door gingen naar de oma van Kenneth, liepen wij naar mijn opa en oma. Papa, mama en Jill waren ook daar, dus dat was natuurlijk ook gezellig. We kletsten over van alles en nog wat en daarna gingen we allemaal weer naar huis. Kenneth en ik pakten onze laptops en spullen en reden naar mijn ouders en Jill.

Mama maakte een paar kei leuke foto’s van mij, van Jive en mij, en van Jill en mij. Die zullen jullie vast nog wel te zien krijgen hier. Daarna aten we bonenstamppot met een hamlap, alleen vergat ik daar dus een foto van te maken. Hierboven zie je dus een leeg bord haha. Daarna kregen we nog een karamel ijsje. Ik ging na het eten aan de gang met deze blogpost tot we een app kregen van mijn schoonvader. Ze hadden een bloemkool gemaakt, met gekruid gehakt erom heen en daarover nog een soort bacon. Dus Jill en ik wilden wel proberen en gingen naar mijn schoonouders om te proeven. Heel lekker was ons oordeel ! We kregen nog een stukje mee voor papa en mama, en ook zij vonden het heel lekker. Kenneth wilde het gehaktmengsel wel proberen, dat was in ieder geval geslaagd.

Uiteindelijk ging nog even aan de slag met schrijven voor Ballontraebay. En ik probeerde de Sims 4 nog een keer uit. Echt een leuk spel ! Niet al te laat reden we weer naar huis toe. Bammetjes smeren, en naar bedje.

Ik heb genoten van het weekend. Precies goed, een beetje op pad, een beetje rust, gezelligheid, en ontspanning. Van mij mag ieder weekend zo hoor! Hoe was jullie weekend ?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 13, 2017 / 7:50 am

  Een geslaagd weekend, met mooi weer, wat wil je nog meer? Succes vandaag, groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   maart 13, 2017 / 1:39 pm

   Niet veel oma! Liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: