0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #102 weer eens echt een scholier

scholier

Vandaag voelde ik me voor het eerst weer echt een scholier. Het gevoel waar ik op de middelbare school ook last van had, en daarnaast moesten we naar Duitsland, en verplicht wat voor mezelf doen.

Zonnetje

Vanmorgen scheen de zon gewoon door ons keukenraam heen. Wat was dat een heerlijk gevoel! De lente is onderweg en dat merk je aan de vogeltjes buiten, de geur en dat is genieten ! Om 8 uur reed ik dan ook met de zon op mijn gezicht naar school. Toen ik daar aan kwam, kwam ik er achter dat we naar Duitsland moesten. Onze bus stond namelijk klaar. Ik had daar alleen niet op gerekend, ik had nog een dag extra in mijn hoofd, maar dat was dus voor de andere klas. Lichtelijk in paniek met de gedachte het niet af te kunnen krijgen liep ik naar binnen. Nu kregen we de mogelijkheid om onze eigen versie volgende week nog in te leveren, dus dat gaf rust. En we kregen het vandaag gewoon af! Druk gemaakt om niks.

Ook meende ik dat we voor een ander vak een deadline hadden staan, maar ook dat was niet waar. Daar hebben we nog tot midden april voor. Weer een pak van mijn hart 😉

Scholier

Toen ik om 20 op 3 thuis was begon ik meteen aan Wiskunde. Morgen hebben we een toets over breuken en exponenten. Ik begreep er niks van, dus ik ging er gelijk mee aan de slag! Ik wilde graag nog wat tijd voor mijzelf hebben om te ontspannen. Dus ik snapte mijn jongste zusje compleet, zoals zij wel vaker zit als scholier. Ik had dat gevoel al lang niet meer gehad, maar nu knaagde het toch echt. Het kwartje bij de breuken viel gelukkig voor het eten.

Bonenstamppot met hamlap

Papa en mama hadden gisteren nog over van het eten (dat lege bord 😉 ) en dat gaven ze ons mee. Niet nodig, maar met het leren wel super fijn! Kenneth was rond kwart voor 6 thuis, dus die maakte het vlees klaar en warmde de stamppot op zodat ik kon leren. En zo kon ik langer door. Na het eten belde ik even met mama om even bij te kletsen en daarna ging ik weer aan de slag! Ik werd chagrijnig van het feit dat ik het niet begreep. Vooral de negatieve exponenten waren een drama. Nadat ik de rest redelijk begreep stopte ik ermee. Tijd voor mijzelf! Geleerd heb ik en meer kan ik niet doen!

Nu ga ik denk ik nog een artikel te schrijven of even de Sims spelen. Kijken wat lukt ! En daarna zal het wel langzaam bedtijd zijn ! Wat aten jullie vandaag?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 14, 2017 / 8:33 am

  niet zo’n leuke maandag, maar het komt goed. Kelly, in ieder geval “succes” vandaag! groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   maart 14, 2017 / 9:44 am

   Dank u wel! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: