2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #103 to do en braadstomen

to do

Braad stomen, wat een geweldige uitvinding! Ik maakte een to do lijstje waar ik me aan hield en ik had de beruchte wiskunde toets. Het was een hele goede productieve dag!

Wiskunde

Ik had vanmorgen toch wel wat kriebels met de gedachte dat ik de toets voor wiskunde moest maken. Maar met de gedachte “ik heb geleerd” reed ik naar school. Het liep best wel traag, maar dat is normaal als je ergens van af wilt. Gelukkig waren er wel wat interessante dingen tussendoor en zei een van mijn leraren eindelijk dat een van mijn talenten “ondernemend” was. 3 weken geleden twijfelde hij daar namelijk nog over en daar was ik het niet mee eens.

Uiteindelijk hadden we dan wiskunde en het liep eigenlijk niet verkeerd. Ik had alleen maar van die “hey” dat heb ik gezien momentjes. Uiteindelijk had ik 15 van de 20 punten ! Dus daar ben ik heel blij mee.

To do

Onderweg naar huis bedacht ik mij dat ik gewoon een to do lijstje moest maken. Dus zo gedacht, zo gedaan ! Ik maakte een lijstje, inclusief tijden en ging aan de slag! Het was 17.00 toen ik begon en het moest tussen 17.00 en 21.30 geregeld zijn. Voor het eten wilde ik het artikel van morgen geschreven en de was gevouwen hebben. Daarna zou ik beginnen met koken en terwijl het eten in de oven stond, ging ik handletteren. Check, check, dubbel check!

Braadstomen

to do

Als avondeten maakte ik de Maggi braadstomen smokey chicken! Heel erg lekker en super makkelijk. Aardappels schillen en in de zak, kippenpootjes erbij, kruiden erbij, masseren en een uurtje de oven in. Onder het eten keek ik de aflevering “Bevallen met..” van gisteren. Ik was vroeger al gek op de serie met verloskundigen en nu vind ik het erg leuk om dit te kijken. Ondertussen maakte ik de “samenwerken” pagina af en begon ik aan het schrijven van dit artikel.

Het enige wat me vandaag niet meer gaat lukken is het spelen van de Sims en het in het voren afmaken van een opdracht voor school. Kenneth kwam pas na half 9 thuis, en die moet zo weer naar bed, dus dan ga ik mee naar boven. Anders heb ik hem helemaal niet meer gezien of gesproken. Mijn to do lijstje is eigenlijk heel goed gelukt, alleen qua tijd niet, maar dat geeft niet!

Morgen moet ik naar de Action en sprinkhanen halen, dus dat wordt nog een interessante race tegen de klok. Rustig rijden en dan zien we wel weer waar het schip strand! Hoe was jullie dag ? Hebben jullie al eens zo’n maggi braadstomen zakje gebruikt ?

Volg:

4 Reacties

 1. Tamara
  maart 14, 2017 / 9:49 pm

  Ja heb beide smaken al eens gemaakt. Ik vind het erg lekker, maar Marcel vindt het iets minder.

  • Ballontraebay
   maart 15, 2017 / 8:02 am

   De andere smaak wil ik nog eens proberen! Ah jammer haha, dan moet hij het maar met de neus dicht eten haha.

 2. oma
  maart 15, 2017 / 8:02 am

  wij kennen het niet! groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   maart 15, 2017 / 8:03 am

   Nee dat snap ik wel 🙂 groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: