20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #104 stemmen en #EPIC

stemmen

Het is 15 maart! De dag om te stemmen ! Maar buiten dat rende ik ook haasje rep je heen en weer. Of ja rende, ik reed, dus dat gaat nog haha. En ik ging aan de slag voor #EPIC!

Uitslapen

Vanmorgen kon ik heerlijk rustig aan doen! Toen de wekker om 6 uur ging bedacht ik mij dat ik nog even kon blijven liggen. Ik had namelijk een half uur later les, dus ik bleef liggen tot ongeveer kwart voor 7. Ik las een lading blogs, keek een van mijn favoriete vlogs en rommelde nog wat aan. Prima manier van wakker worden denk ik zo!

 

Shoppen en #EPIC

School was niet spannend, gewoon een rustig dagje. Om half 3 reed ik er weer weg. Op naar Jill die ik oppikte om even te winkelen bij de Action! Ik moest namelijk voor #EPIC of te wel “Echte post is cool” nog cadeautjes scoren. Dat is uiteindelijk na een hoop zoeken gelukt! Maar toen kwam het binnen een uur inpakken en verzenden. Dat ging dus niet haha. Het is ingepakt, maar het gaat pas morgen de deur uit.. Beetje balen, maar ik hoop en vertrouw PostNL maar gewoon dat het goed komt. Het is in ieder geval lekker feestelijk ingepakt zoals je hierboven ziet 🙂 Mijn pakketje was vandaag binnen gekomen ! En ik ben echt super benieuwd!

Chinees mee eten

Ik was na de Action bij mijn ouders om daar alles klaar te maken samen met Jill. Ook moest ik 3 deuren verder nog even bij mijn schoonouders zijn. Mijn schoonmoeder had namelijk voor Sjonnie de sprinkhanen gehaald. Daar was ik heel blij mee! Anders redde ik het allemaal niet. Maar de sprinkhanen moest ik dus even ophalen en natuurlijk kletste ik daar ook nog even.

Daarna ging ik weer terug naar mijn ouders, omdat het al bijna half 6 was en ook zij moesten uiteindelijk eten. Ze vroegen of ik bleef eten, ze hadden nog genoeg over van de Chinees van gisteren, dus dat leek me wel gezellig! Kenneth was toch nog onderweg, dus daarvoor hoefde ik niet terug naar huis. Na het eten ging ik nog even achter mijn laptopje zitten, om alvast bovenstaande te typen. Rond een uurtje of 8 reed ik weer naar huis en gingen Kenneth en ik stemmen. Want niet stemmen is niet klagen!

En nu ga ik proberen een begin te maken aan een artikel voor morgen! Straks nog de dagelijkse dingen waarna ik weer mijn bedje in duik. Hebben jullie gestemd ?

 

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: