2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #105 getrakteerd door de leraar!

getrakteerd

Mijn klas werd vandaag getrakteerd door de leraar! Ik genoot van de zon, deed wat huishoudelijke dingetjes, maakte een nieuwe afspraak bij de dermatoloog en wandelde door het dorp. Een leuk dagje dat ik graag deel!

Wake up sunshine

Wat was dat zonnetje toch heerlijk vandaag ! Om er extra buiten van te genieten nam ik vandaag dan ook de trein. Dan kon ik in alle rust van het zonnetje genieten en even gereden worden, in plaats van zelf weer te rijden. Soms is dat gewoon lekker, ik blijf het zeggen, haha. Zo raar, maar wel waar!

Getrakteerd !

Kersenvlaai met chocolade slagroom

We hadden maar 4 lessen vandaag! De laatste les was productieplanning, waar we eerst het over netwerkplanning hebben gehad. En van die toets kregen we vandaag de cijfers. Maar voor dat ik vertel hoe of wat leg ik eerst even de deal met de leraar uit. Mijn klas had namelijk de deal gesloten dat wanneer meer als de helft een 10 had hij een vlaai zou trakteren. Nou was hij een dag over de tijd heen waarbinnen het nagekeken moest zijn, en wij hadden hem gezegd dat we dan allemaal een 10 moesten krijgen en een vlaai. Nou ging dat allemaal een 10 halen niet door, maar de vlaai daar trakteerde hij wel op! De uitslag was trouwens dat er maar 2 tienen waren gevallen, ik had zelf een 7,7 ! Heel blij mee!

Toen ik terug in het dorp was gaf ik het EPIC pakketje bij mijn (toekomstig) buurvrouw af bij de Bruna. En wandelde ik al snuffelend door wat winkels weer naar huis. Ik maakte wel nog een kleine pitstop bij de Plus voor wat boodschappen en daarna ging ik echt naar huis. De bedoeling was om een aantal grotere klusjes te doen, uiteindelijk kwam ik niet verder dan stofzuigen en ons bed verschonen. En ik maakte een afspraak bij de dermatoloog voor een eczeem plek op mijn been. Ik heb er al heeel lang last van, maar in november/december is het heel even weg geweest, met hulp van een zinklijm behandeling in het ziekenhuis. Dus die ga ik waarschijnlijk nu weer krijgen.

Lekker rommelig avondeten

Mijn avondeten was lekker rommelig! De bedoeling was om een soepje te maken met een stuk stokbrood. Alleen was de hoeveelheid soep net zoveel als een mok cup a soup.. Dus ik maakte er de boontjes en wat aardappeltjes van gisteren bij en een half hamburgertje. Met nog wat straciatella ijs na. Dat was betere vulling haha.

En nu zit ik op de bank met een mok thee dit uit te schrijven! Kenneth kan ieder moment thuis komen, dus die ga ik zo het eten klaar maken en dan kruip ik weer de bank op met mijn laptopje. Kijken of ik er nog wat uit krijg voor morgen en ik moet mijn presentatie voor Engels nog voorbereiden. Daar ben ik wat minder gemotiveerd voor, gezien het feit dat het over mijn afgelopen stage gaat. Maar alles komt goed, dus ook dat!

Hoe was jullie donderdag? Ook klaar voor morgen om weer het weekend in te gaan?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 17, 2017 / 8:13 am

  het was gisteren ook mooi weer en je hebt genoten van de dag. Wij hebben al veel voorjaarswerk gedaan.
  Een fijne dag Kelly! groetjes oma

  • Ballontraebay
   maart 17, 2017 / 8:39 am

   Goed bezig oma! U ook! Groetjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: