2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #106 spierpijn en een “live” unboxing

spierpijn

Tja het was me het dagje wel! Ik heb er spierpijn van, maar dat is wel logisch te verklaren. Ik deed een bijna live unboxing van mijn Leuchtturm1917 en ik deed het rustig aan. Een goede vrijdag!

Sneller beneden

Vanmorgen was ik een paar seconden sneller beneden, of ja ik hing eerder als een spin boven de trap. Ik mis stapte namelijk, waardoor ik met een voet op de vensterbank, mijn elleboog tegen de muur, mijn knokkels met telefoon op een tree en een voet los hing. Ik viel een klein stukje van de trap af.. Puur door mijn vrolijkheid haha. Dus daar hield ik een licht geschaafde kleine blauwe plek aan over en een hart dat tegen mijn keel aan hing haha.

bullet journal

Ik hield me dus kalm met mijn bakkie kwark en mijn bullet journal blog. Achteraf is hij niet zoveel bekeken, soms is dat heel leuk om te zien, zelf ben je enthousiast maar je lezers niet. Een van de leuke maar soms ook lastige dingen aan bloggen!

Presentatie

Op school had ik van kwart voor 9 tot 12 uur planning. Een hele interessante opgave iedere week weer! Waar ik het ene moment goed in ben en het andere moment (voor mijn gevoel) compleet faal. Maar de leraar houdt voet bij stuk, “Zelfvertrouwen hebben!”, er is namelijk niks fout aan te maken, want het is jouw planning. Daarom is het ook een hele interessante opgave!

Verder had ik een uurtje Nederlands en een Engels presentatie! Die ging redelijk goed, het zou een ruim voldoende worden, dus ik ben heel benieuwd.

Spierpijn

Na school liep ik bij ons het dorp in om mijn notitieboekje te halen! Of ja notitieboekje.. Het is een klein ding, maar voor €15,95 vind ik het toch wel een notitieboek. Maar ik ben er dol blij mee. Zelfs zo blij, dat ik er een bijna live unboxing van deed op Facebook haha.

Na mijn unboxing deed ik nog een “Buik, billen, benen” training via youtube. Heel leuk! Maar ik denk niet dat er nog snel een herhaling van komt. Ik dans liever zelf op random muziek, dan dit. Jeetje wat was het een work out. Maar wel heel leuk om te proberen!

Penne met balletjes en sperzieboontjes

spierpijn

Rond een uur of 7 ging ik aan de kookpot! Ik maakte heel simpel penne met gehaktballetjes in tomatensaus en sperzieboontjes. Op een bodem van rucola. Lekker! En daarna dook ik weer de bank op, een beetje lui eigenlijk. Ik keek Roy Donders, “knuffelde” met Kiko, en daarna schreef ik dit.

En nu ga ik heel snel de boterhammen smeren, want vannacht gaat de wekker om 3.15 ! We gaan nog een extra ritje doen voor Kenneth’s baas. Met druiven en peren naar Duitsland, en dan zorgen dat we uiterlijk om 9 uur weer terug zijn op de plek. Moet lukken!

Wat aten jullie vandaag ?

 

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: