2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #107 #108 New York bagel supreme

New York bagel supreme

Goedemorgen allemaal! Het is weer tijd voor een terugblik op afgelopen weekend. Wat (zoals altijd) weer veel te snel voorbij ging. Ik ging mee op de vrachtwagen, at een New York bagel supreme, en voor het eerst sinds een half jaar bleven we een dagje thuis!

Zaterdag

Druiven en peren

Zaterdag begon om 03.15 ! Het tijdstip dat je fietsers zwabberend thuis ziet komen. Maar nee wij stapten de auto in naar het werk van Kenneth. We mochten zoals ik vrijdag al zei, een rit met druiven en peren naar Köln brengen. Het enige wat het leed deed verzachten was dat we met de Scania weg mochten. Wat een machtig mooi ding, en het mooiste, hij heeft een open uitlaat! Dus de hele weg hadden we gebrom. Prachtig!

Ik had mijn EPIC cadeautjes meegebracht om open te maken. Toch wel leuk om ze op locatie open te maken haha. Wat er in zat konden jullie in Kelly’s cup of tea zien gisteren.

Met de crew !

Rond een uur of 9 waren we weer op de standplaats. Tijd om naar huis te gaan! We hadden namelijk afgesproken met mijn zusjes en schoonbroer. Eerst gingen we gezellig met de crew naar de stad! We hielden nog wat mensen voor de gek bij de Kruidvat. Mandy en Kenneth deden bij de kassa net alsof ze ruzie hadden en dat gaf hele scheve gezichten tot dat ze zelf moesten lachen. Toen konden de omstanders het ook haha.

Rond half 2 waren we terug en gingen Kenneth en ik nog even bij mijn schoonouders naar binnen. Ze waren namelijk in de tuin aan het werk, dus we waren wel nieuwsgierig hoe het daar ging!

En daarna gingen we met de crew en mijn ouders naar opa en oma. Dat was heel gezellig ! Ik mocht de kelder in om de cola te halen. Echt een life goal van me haha. Opa en oma’s voorraadkast!

Het was trouwens heel interessant om naar beneden te lopen.. Ik kon namelijk mijzelf niet zo goed voort bewegen.. Zoveel pijn door het sporten van vrijdag! Ik waggelde als een pinguïn, en ik voelde mij een hele oude oma. Kun je nagaan 😉

Daarna haalden we Kenneth en mijn spulletjes op voor een game avondje. En zo maakten papa, mama en jill ook kennis met Kiko. Ze vonden hem alle 3 erg leuk, dus dat was mooi om te horen. En hamsterexpert Jill kon mij gerust stellen en mededelen dat het beest eigenlijk tam genoeg is. Dus daar ben ik blij mee!

Game avond

Toen we terug waren bij mijn ouders pakte Jill haar spulletjes bij een en gingen we naar het appartement van Mandy en Jordy! Maar daarvoor haalden we eerst lekkers bij de appie en Mc Donalds als avondeten. Ik nam de New York Bagel supreme zonder kaas. En ohh hij was lekker! Hij vulde trouwens ook goed. Echt een aanrader!

 

Niet zo mooi als op de reclame, maar hij ziet er toch lekker uit! Toen we uitgegeten waren maakten we er een gezellig avondje van. Ik blogde een beetje, en we keken Janzen en van Dijk. Geniaal! En daarna nog een film. Toen die klaar was brachten we Jill weer thuis en uiteindelijk waren we zelf rond half 1 thuis. Een dagje van dik 21 uur, maar het was wel heel gezellig.

Zondag

Gisteren was echt een hele huiselijke dag. Kenneth sliep uit tot een uurtje of 9 en daarna hingen we in bed. Kenneth maakte mij heel lief een ontbijtje op bed, of ja meer brunch. Het was namelijk al 11 uur geweest, maar dat mocht de pret niet drukken!

Om half 1 zat ik met pijn en moeite in de auto, niet omdat ik het erg vond, maar omdat ik nog steeds pijn had aan mijn benen. Ik deed de hoognodige boodschappen en ging weer naar huis. We maakte de boel schoon en ik verschoonde Kiko’s kooi.

Daarna belandde we op de bank! We speelden Hay Day (een boerderijspel voor op de telefoon, mocht je het niet kennen) en toen viel Kenneth tegen mij aan in slaap voor een uurtje. Toen hij weer wakker was ging ik aan de slag met mijn bullet journal. Heel heel leuk! Ik had niet verwacht dat ik het handletteren en tekenen zo leuk zou vinden. Maar ik genoot en ontspande er echt van.

Als avondeten aten we een soort van restjes. Wat stokbrood dat we nog hadden liggen met saté en ik at nog wat pasta met groente van vrijdag. En als toetje at ik een bakje vla flip!

Na het eten ging ik weer lekker aan de slag met tekenen en kleuren, terwijl ik ondertussen even belde met mama om bij te kletsen. Ook gezellig! We bedachten ons dat het de eerste keer was sinds dat we hier wonen dat we de hele dag thuis waren. En eigenlijk was dat best fijn. Oké, ik ben meer iemand die op pad wilt, maar voor af en toe vind ik het niet erg. En toen was het alweer 10 uur en maakte ik dit dagboekje af. Tijd om te gaan slapen!

Het was een lekker weekendje! Hoe was jullie weekend?

 

Volg:

5 Reacties

 1. maart 20, 2017 / 7:46 am

  Wat een druk weekend. De mijne was een stuk rustiger. Zaterdag een 2e sollicitatiegesprek gehad, epic pakketjes uitgepakt, en gewacht op postnl. En gister ben ik bezig geweest met schrijven voor mn blog en in de avond nog even langs opa gegaan.

  Fijne week!

  • Ballontraebay
   maart 20, 2017 / 9:01 am

   Oh lekker zo’n rustig weekendje ! Jij ook een fijne week!

 2. oma
  maart 20, 2017 / 8:01 am

  weer een vol weekend met allerlei hoogtepunten, leuk om te lezen. Fijne dag vandaag en groetjes van oma xx

  • Ballontraebay
   maart 20, 2017 / 9:02 am

   Dat klopt oma! Dank u wel, u ook ! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: