2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #109 het is weer lente !

lente

LENTE ! De bloemetjes beginnen te bloeien, de vogels die horen we weer heerlijk fluiten en last but not least binnenkort een keer bloeit de hooikoorts weer op! Een Duitse dag met een ontdooide diepvries zo begon mijn lente!

Lente

Ballontraebay  is in lente stijl! Zowel op Facebook als op de website vind je nu ons huis in de lente. En ook mijn foto rechts heb ik weer lekker opgefrist. De lente schoonmaak op Ballontraebay zullen we maar zeggen 🙂

Ons territorium

De Duitsers waren vandaag weer bij ons op school. Of zoals de klas het ziet, ons “territorium”, de contacten onderling lopen nogal moeizaam. Maar als het op eten aan komt zijn we allemaal gelijk. Dus de lunch met broodjes frikadel, kroket en bitterballen vielen weer in goede aarde. Ook bij mij hoor haha!

Ontdooide diepvries

’s Middags pakte ik even mijn rust met een kopje thee, een appel en de laptop om de Facebook pagina te veranderen. Daarna ging ik wat boodschapjes doen bij de winkel. Ik nam een salade mee voor vandaag, kaas, ham en eieren voor Kenneth’s tosti en vlees voor de komende dagen. Terug thuis wilde ik het vlees in de diepvries doen en zag ik een laag ijs zitten. Ik belde mama voor hulp en die zei dat het aan het ontdooien was, en dat voelde ik uiteindelijk ook helaas. Dus er ging een grote plastic zak vol met eten de vuilnisbak in. Balen? Ja enorm! Nieuwe ronde, nieuwe ideeën, nieuwe kansen ? Ook ja zeker! Kenneth en ik bedachten ons dat het geen grote ramp was. Zo kunnen we hem namelijk eens fatsoenlijk indelen en er op een andere manier mee omgaan.

Maaltijdsalade

lente

Als avondeten at ik vandaag een maaltijdsalade met gegrilde kip. Kenneth en ik zouden namelijk niet samen eten en omdat ik niet wist of we zalm konden opwarmen besloten we maar voor makkelijk te gaan. Gelukkig maar ! Anders had ik nog een keer naar de winkel moeten lopen haha. Mijn maaltijdsalade bestond trouwens uit volkoren pasta, salade, gegrilde kip, paprika en een yoghurt dressing. Erg lekker! En daarna nam ik nog wat Vlaflip als toetje. Kenneth was trouwens lekker op tijd thuis, wel met hoofdpijn, maar dat mag de pret niet drukken!

En zo meteen rijd ik nog even naar mijn ouders. Die heb ik afgelopen week eigenlijk maar 2 keer eventjes gezien, en ik vind het wel fijn om ze wat vaker te zien, en natuurlijk even te knuffelen met de hondjes.

Eindelijk is de lente er weer ! Zijn jullie ook blij met de lente ?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 20, 2017 / 7:13 pm

  ja, de lente, ik kan er bijna niet meer op wachten. Ik wil naar buiten (altijd wel). Alles loopt uit, de mooiste tijd van het jaar. Fijne avond Kelly en Kenneth en … Liefs oma xx

  • Ballontraebay
   maart 21, 2017 / 9:21 am

   Mooi he oma! Liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: