0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #11 boontjes

365 plates #11 boontjes

Vandaag waren we weer geluksboontjes ! We aten namelijk weer bij mijn ouders mee 🙂 En daar kan ik echt van genieten. Heel gezellig!

Op het menu stond bonenstamppot, *hint* geluksboontjes.. Met uienjus, kipschnitzel en sla! Lekker!! Ik heb er in ieder geval van genoten. Ik hou van dit soort zondagen. Rommelen thuis en dan gezellig even naar mijn ouders en even buurten bij mijn schoonouders. Alhoewel ik een dagje uit ook wel erg leuk vind, maar dat is toch het fijnst op zaterdag. Dan heb je nog een dag voor jezelf.

Hoe ziet jouw favoriete zondag eruit ?


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: