20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #110-#112 lange dagen

dagen

Zo ik zit weer op mijn vaste plekje achter de laptop, in mijn achterhoofd neem ik de afgelopen dagen mee. Ik heb 3 dagen in te halen wat borden betreft, dus dat gaan we ook doen! De afgelopen 2 dagen ga ik wat minder diep op in en vandaag zal weer gaan zoals vanouds!

Dinsdag

Dinsdag was een rommeldag ! Ik was laat klaar op school, moest tanken en boodschappen doen en daarnaast wilde ik graag nog even sporten. Kevin, een vriend van Kenneth at mee, dus ik maakte het mezelf makkelijk. Terug thuis zette ik namelijk weer een Maggi braadstomen kippenpootjes knoflook rozemarijn in de oven en zette al wat groente klaar. Ik ging sporten terwijl het een uurtje in de oven stond en toen het zo goed als klaar was waren de heren al terug. Dus die zette de kip eruit en ik ging mij even douchen. Waarna ik nog wat groente klaar maakte en voor mijzelf wat shoarma opwarmde. ’s Avonds gingen we even naar mijn schoonmoeder en daarna naar mijn ouders en zusjes. En dat was dinsdag!

Woensdag

Tja gisteren mag de boeken in als een *** dag. Ik ging met de trein, haalde het tijdschrift van Chantal Janzen en daarna had ik school tot half 3. Terug in het dorp deed ik wat boodschapjes en daarna liep ik naar huis. Ik ging achter mijn laptopje met de bedoeling aan Ballontraebay te gaan werken, maar na wat ontwijkend gedrag besloot ik alvast de uien en zo te snijden voor de chili die ik wilde maken.

Bijou

Terug op de bank hoorde ik in de keuken de telefoon zoemen, dus terug naar de keuken en toen kreeg ik een huilend zusje aan de telefoon. Die me toen dus vertelde dat Bijou werd ingeslapen. Kenneth was al thuis, in bad, dus die was gelukkig in mijn buurt. Hij kwam weer terug naar beneden en zei dat ik maar gelijk naar mijn ouders en zusjes moest gaan. Dus zo gezegd, zo gedaan! We aten overgebleven Chinees en wortelstamppot. Daarna reed ik nog even naar de Appie om te kijken of ze daar nog de theepot van Blond Amsterdam de Efteling hadden. Maar die was er helaas al niet meer. En de rest van de avond was ik daar en Kenneth kwam na. Wat een dagje..

Vandaag

dagen

Vandaag was een gek dagje! Ik heb hard moeten lachen op school. We kregen te horen dat we in mei naar de DAF fabriek gaan in Eindhoven, kei leuk! En voor de rest was er niks spannends. Terug thuis ging ik weer achter de laptop, maar ik had nergens zin in. Uiteindelijk ben ik na wat bank hangen weer een workout gaan doen en daarna gaan koken. De chili van gisteren en ik moet zeggen hij was erg geslaagd! Dus daar deel ik binnenkort het receptje van. Daarna belde ik mama, deed ik afwassen en nu zit ik achter mijn laptopje.

Ik ga weer lekker verder met blogjes typen, ik moet nog een sollicitatie voorbereiden voor school en even kijken naar de topografie van Nederland en België. Ook voor school! Dus dat gaat het worden! Hoe gaat het met jullie?

Volg:

5 Reacties

 1. Dorothé
  maart 23, 2017 / 9:39 pm

  Na een soepdag van gisteren gaat vandaag het leven weer door
  Heel onwerkelijk maar het gaat zijn gangetje
  Net als bij jou xxx

  • Ballontraebay
   maart 23, 2017 / 10:12 pm

   Goedzo mama xxx

 2. oma
  maart 24, 2017 / 12:07 pm

  het gemis van Bijou moet je even verwerken. Ze heeft het heel fijn gehad in haar leventje en dat is verzachtend.
  Hier gaat het goed, mooi weer en voor jullie een fijn weekend! xx

  • Ballontraebay
   maart 24, 2017 / 12:51 pm

   Dat klopt oma! Dank u wel ! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: