2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #113 bami bij papa en mama

bami

En ik zit weer bij papa en mama ! Dit keer kwam mijn neef naar hun toe en die wilde ik natuurlijk niet missen! Dat was me namelijk al veel te vaak gebeurd, en aangezien hij even naar Amerika gaat vind ik het wel zo leuk om hem nog even te zien. Dus ik ging weer naar papa en mama.

Planning en een sollicitatie gesprek

Tja vandaag had ik het vak Planning weer. Dit deden we afronden met een toets. Op school hadden we daar tot 12 uur voor en dan moesten we het voor 18.00 in leveren. Het was een pittige klus, maar we moesten vertrouwen hebben in onszelf want hij had het ook in ons. Sterker nog, hij draaide er zelfs nog “Zij gelooft in mij” voor. Toen ontspanden we pas haha. Daarna hadden we Nederlands, Michelle en ik moesten een sollicitatiegesprek voeren, wat eigenlijk best goed verliep. We hadden een 9 dus ons hoor je niet klagen haha.

Op bezoek bij papa en mama

Om 13.00 stapte ik in de auto naar mijn ouders ! En daar was ik vrij snel. Ik kletste gezellig bij, maakte de toets af en ging toen aan de slag voor Ballontraebay. Dat was de planning. Dat mislukte ook weer. Ik kwam wat inspiratie tekort en het kwam niet uit de vingers. Rond 3 uur was Roy, mijn neef, er ! Heel gezellig ! We kletsen met z’n allen een hele tijd bij en het was tof hem weer te zien. Uiteindelijk gaf hij Jill weer les op het keyboard wat heel leuk was om te horen. Volgende week gaat hij op vakantie naar Amerika, super gaaf! Lieve neef, als je dit leest, dan tot binnenkort 😀 !

Bami

bami

Toen Roy weer weg was kookte mama Bami en ik belde Kenneth dat ik bij hun mee at. Dus zo gezegd, zo gedaan. En toen ging ik brainstormen voor Ballontraebay waarmee ik nog niet veel verder kwam. Nu ga ik nog een artikel schrijven voor morgen en dan ga ik nog even bij ze zitten voor ik weer huiswaarts ga!

Het was in ieder geval weer gezellig bij papa en mama! Wat aten jullie vandaag?

 

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 25, 2017 / 7:50 am

  leuk geschreven en je had een mooie middag “thuis”. Ook fijn dat je Roy nog gesproken hebt. Wij volgen hem natuurlijk ook! Een mooie zonnige dag Kelly en Kenneth and till we meet again! xx

  • Ballontraebay
   maart 27, 2017 / 6:39 am

   Dank u wel ! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: