0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #116 een Renault Clio als leenauto

Renault Clio

Gisteren was me het dagje wel kan ik je vertellen! Kiko liet mij wezenloos schrikken, ik stonk naar knoflook en niet te vergeten we kregen een Renault Clio als leenauto waar ik heerlijk in heb rond gereden.

Goedemorgen

De ochtend begon al vroeg! Ik moest om half 5 op om Kenneth naar zijn werk te brengen. Dus toen ik terug was bedacht ik me om een smoothie te maken met de amandelmelk die zo niet lekker is. Het werd een aardbeien bananen smoothie met bruine boterhammetjes en een laagje vlokken Royaal. Nommie!

Kiko

Toen ik met mama aan het bellen was liet mijn harige vriend me behoorlijk schrikken. Ik had een raar soort pluis onder het keukenkastje. En eigenlijk wilde ik wel weten waar het vandaag kwam, dus deed ik het kastje open.. En daar lag Kiko met een uitgeplozen schuursponsje. Het leek alsof hij dood was.. Ik ging kijken bij z’n kooi en kwam tot de conclusie dat hij hem zelf had opengemaakt en op pad was gegaan. Dus ik ging terug naar Kiko met de veronderstelling dat hij dood was, maar toen ik dus bij hem hurkte schrok die op en ging die aan de wandel in de kast. Gek genoeg draaide hij zich erna om en kwam naar me toe. Dat beestje bezorgt me nog eens een hartverzakking..

Grieks in Duitsland

Na een vreemd ochtendje begon de dag ! We gingen weer naar Duitsland! Maar dit maal sloten we het af. Tijd voor een feestje! De presentatie ging redelijk, volgende week horen we wat de leraar ervan vond. Na de presentaties gingen we naar Krefeld om Grieks te gaan eten. En dat was erg geslaagd ! Ik bestelde Gyros. En daar serveerde ze een salade (niet op de foto), frietjes en tzatziki bij. Buiten het feit dat we stonken naar knoflook, waren we voor heel even met z’n allen een team, en dat was toch wel mooi.

De Renault Clio

Onderweg naar Duitsland kreeg ik een appje van mijn schoonvader dat ze de leenauto hadden gebracht ! Een Renault Clio met een pasje! Dezelfde als papa en mama, waarin ik zondag mocht rijden. Dat was heel toevallig. Dus toen ik thuis kwam van school wilde ik gelijk op pad, want ja dat is leuk! Kenneth bracht me op het idee even naar mijn ouders te rijden, en dat vond ik wel een leuk plan. Dus zo gezegd zo gedaan. Ik ging op pad! En wat heb ik genoten! Hij rijdt echt heerlijk, ik moet wel heel bewust en ladylike rijden, maar dat geeft niks, dat past ook beter bij deze auto.

Aangezien Kenneth nog gewoon moest eten en ik ook wel wat gewoons lustte maakte ik een super simpele wokmaaltijd. Rijst met Chinese wokgroente en zalm in teriyaki saus. En dat smaakte prima! Daarna schreef ik het gedichtje dat vandaag ook online staat en ging ik op jacht naar informatie over abonnementen. Ik moet over 4 maanden wisselen van telefoon, en de mijne is het langzamer zeker, of ja haal het langzaam maar weg aan het verslijten. Logisch ook na 2 jaar dagelijks gebruik. Dus we gingen onderzoeken wat een goede telefoon was, met een goede camera, voldoende opslagruimte en een goede batterij.

En toen was de avond voor dat we het in de gaten hadden al om. Het was al met al een lekker dagje ! En nu ga ik gauw wat muziek zoeken voor in de auto haha. Een fijne dag, en wat aten jullie gisteren ?

Volg:

3 Reacties

  1. oma
    maart 28, 2017 / 12:01 pm

    de Duitse dag was weer geslaagd en nu ook af gesloten. Wat is het volgende? Nog even en dan heb je alleen maar vakantie. Fijne zonnige wn warme dag vandaag! Groetjes en een knuffel van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: