2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #117 de aftrap van “Venlo stormt”

Venlo stormt

Wat een dagje! We hadden de aftrap van “Venlo stormt”, de reguliere lessen, ik schreef wat artikelen en eigenlijk was het al met al een productieve dag. Eentje waarbij ik bekende een trots watje te zijn!

Venlo stormt

“Venlo stormt” is een jaarlijks terugkerend evenement in Venlo. Daarbij nemen ongeveer 5000 deelnemers deel aan een parcours door Venlo en omstreken. Voor degene die echt sportief zijn, of echte stormlopers, is het ontzettend gaaf. Aan mij is het niet besteed.

Mijn klas gaat het logistieke gedeelte hiervan organiseren en daarvan was vandaag de aftrap ! We kregen te horen wat er van ons werd verwacht en waarbij ze hulp nodig hadden. Als dank daarvoor zouden we dan een startbewijs krijgen, uit mijn klas zijn er 3 die dat wel willen doen. De dames die het organiseren noemde degene die het niet deden een watje. Ik heb haar maar gewoon verteld dat ik dan wel een trots watje ben. Je moet ook mensen achter de schermen hebben toch ;).

Productief middag

Ik was pas tegen 4 uur thuis, en die tijd tot het koken heb ik weer eens goed besteed. Ik keek wat Youtube filmpjes, pakte mijn rust, deed alvast voorbereidingen. En ik schreef een aantal artikelen voor de komende dagen. Die zullen namelijk wat drukker zijn dan ik gewend ben.

Rijst dagje

Venlo stormt

Voor vandaag had ik nog een beetje van gisteren. Dus dat deelde ik op tussen Kenneth en mij. En daarnaast maakte ik nog rijst met broccoli, paprika en gehakt in zoetzure saus. Kenneth vond het niet zo lekker. Ik vond het wel lekker, maar ik denk dat ik dit goed zelf kan maken. Dus de volgende keer doe ik het eens op mijn manier!

En dat was eigenlijk mijn dagje! Ik reed vanmorgen nog vroeg op en neer zodat ik de leenauto mee kon nemen, en dat staat voor morgen ook weer op de planning. En ik liep in korte mouwen rond, heerlijk weer ! Maar goed ik ga lekker op tijd naar bedje! Hebben jullie genoten van de zon vandaag?

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 29, 2017 / 8:02 am

    en ik zie je niet op de foto, wel veel jongens! Fijne dag Kelly xxx oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: