2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #118 mobiel abonnement bestellen

abonnement

Het was een druk dagje vandaag ! Vroeg opstaan, een abonnement proberen af te sluiten, school, sprinkhanen halen en al dan niet meer. Ik heb me in ieder geval niet kunnen vervelen, dus dat is prima!

Vroeg!

Oh jongens, wat was het vroeg vandaag! Half 5 ging de wekker weer. De eerste paar dagen heb je daar geen last van, maar daarna slaat het in als een klein bommetje. Aangezien ik pas om kwart op 9 hoefde te beginnen vandaag dook ik nadat ik Kenneth had weg gebracht terug het bed in.

Abonnement

Mijn mobielabonnement loopt 23 juli af. Ik meende dus dat ik inmiddels wel een nieuw abonnement kon bestellen. Maar dat bleek niet het geval. Volgens de mensen daar ben ik niet kredietwaardig, zo vreemd! Maar achteraf wel te verklaren als niet werkende die nog een abonnement heeft lopen. Ik denk dat ik gewoon  nog wat vroeg ben met het bestellen, dus dat wordt helaas nog een tijdje wachten.. Dag dag leuke telefoon, ik wacht nog wel !

On the road

Na school ging ik weer op pad met de leenauto. Ik moest sprinkhanen halen voor Sjonnie, hamstervoer voor Kiko, broodboter en daarna wilde ik ook nog even buurten bij papa en mama. En dat in een tijdsbestek van ongeveer 2 uur. Vraag me niet hoe, maar dat is enigszins gelukt. Met wat plannen kwam ik er gelukkig wel wijs uit en heb ik alles kunnen doen wat ik wilde en moest.

Spaghetti a la Riek

abonnement

Toen ik bij papa en mama was vroegen ze gelijk of ik bleef eten. Nou was dat niet helemaal mijn bedoeling, maar toen ik erachter kwam dat ik Kenneth pas na half 8 kon halen besloot ik te blijven. Dat was in ieder geval gezelliger dan thuis in mijn eentje zitten. De ingeplande pannenkoeken verschoof ik gewoon weer met een dagje haha. Dus ik at Spaghetti a la Riek mee ! Een erg lekker familiereceptje met spaghetti, ei, rul gebakken gehakt en volgens mij nasi groente. Nu weet ik niet helemaal waar het is misgegaan, maar er moet dus eigenlijk een spaghetti kruidenblokje in. Voor mij smaakte het zo prima ! Als jullie interesse hebben in het recept, dan laat het me weten dan deel ik dat binnenkort hier !

Na het eten hielp ik nog even met wat afdrogen, en daarna schreef ik alvast een gedeelte van dit. Ik kletste nog even met mama, en toen was het alweer tijd om naar Venlo te gaan. Alleen kwam ik er onderweg achter dat ik dus de broodboter was vergeten, en toen kon ik mij weer omdraaien! Gelukkig was ik nog op tijd om Kenneth op te pikken, die was nog niet klaar toen ik daar was. Dus al met al ging het prima.

En dat was eigenlijk wel mijn dagje! Ik duik zo meteen mijn bedje in, dus ik wens jullie weltrusten of een hele fijne dag ! Wat aten jullie vandaag ?

 

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: