2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #119 een puberende verbrande pannenkoek

pannenkoek

Een puberende verbrande pannenkoek, ik snap dat je me nu denkbeeldig vreemd aan zit te kijken ! Maar dat is wel hoe mijn dag het beste kan omschreven worden. Ik genoot van de zon en het rijden in de leenauto, maar eigenlijk was het vooral een beetje een baal dagje..

Een lege telefoon

Het begon vanmorgen al, ik schrok wakker van een wakker geschrokken Kenneth en keek op mijn telefoon om te zien hoe laat het was. Half 6, dus een uurtje te vroeg, maar ook zag ik dat mijn telefoon niet had geladen. Bummer! Dus opnieuw aan de lader en ik viel terug in slaap. Om half 7 ging de wekker en weer was mijn telefoon niet bijgeladen. Aaahhh! Dus aan een andere lader en telefoonloos Kenneth wegbrengen. Terug thuis ging de batterij amper omhoog, met veel geluk heb ik met 30% de ochtend en deel van de middag vol kunnen houden. Maar daarna laadde hij nog maar amper bij. Waar zouden we zijn zonder de technologie hoor ik mama nu zeggen haha.

Pubers

Ik mocht vandaag weer helpen met het verzorgen van een workshop over de Transport en Logistiek. Kei leuk om te doen! Vandaag hadden we 3e jaars VMBO leerlingen. Op zich een kei leuke doelgroep, maar ook heel pittig. Je had van die echte pubers die overal de kont tegen de krib gooide en nergens interesse in hadden en een enkeling die wel echt geïnteresseerd was. Meestal geef ik voorlichting aan leerlingen die bezig zijn met kiezen en al geïnteresseerd zijn. Dat is een hele andere tak van sport kan ik je vertellen! Hier kwam ik niet met een lekker voldaan gevoel van terug, en dat vond ik stiekem wel jammer.

De pannenkoek

Ik wilde vorige week al pannenkoeken maken, maar toen liep de week niet zoals gepland. Zeker niet toen ook nog Bijou overleed. Dus vandaag moest en zou ik ze maken. De spullen had ik in huis en ik begon er vol enthousiasme aan. Het beslag ging goed, de pan vullen ging goed, maar ze onverbrand eruit laten komen niet. Na 3 pannenkoeken te hebben verbrand gaf ik de moed op. Ik haalde pannenkoeken voor in de magnetron bij de Plus en die smaakte prima! Missie geslaagd! Ik at er 2 met poedersuiker en stroop, een lege en eentje met aardbeien uit de diepvries (opgewarmd), roomkaas en vlokken. Lekker!

Vodafone

s’Avonds belde ik nog met Vodafone over het afkopen van mijn abonnement, maar daar konden ze me niet mee helpen. Daarvoor moest ik een formulier invullen. Nu hoorde ik via de chat wel hoe ik het kon berekenen. En dat idee is dus ook doorgestreept. Ik hoop dat ik volgende maand een nieuwe uit mag zoeken. De telefoon die ik wil hebben komt dan uit, dus dat zou wel goed moeten komen. Fingers crossed dat mijn telefoon het nog zolang uit houdt!

En ik heb Kiko voor het eerst gekamd! Hij vond het geen probleem. Het is schattig om te zien hoe hij langzamer zeker steeds groter en hariger wordt.

Het was me het dagje wel! En nu ga ik langzamer zeker naar bed toe. Tijd voor slaap! Hoe was jullie dag ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: