2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #120-#122 we gaan gewoon door!

gewoon

We gaan gewoon door! Ik ga het her en der wel wat aanpassen, maar ik vermoed dat je er niet veel van gaat merken. Maar goed aangezien ik vandaag 3 dagen in een artikel stop, gaan we gauw beginnen!

#120 E-Fulfiment hackathon

Vrijdag zat ik de hele dag in Weert voor een hackathon over E-Fulfilment. Wat het inhoudt en hoe het was deel ik deze week in een apart artikel. Er was in ieder geval een lopend buffet in een trailer. Ik  nam een bordje met rijst, balletjes in tomatensaus, wat pasta en een soort varkensvlees in een lekker sausje.

#121 Op en neer

Zaterdag gingen we in feite op en neer naar onze ouders en terug naar huis haha. s’Ochtends brachten we de leenauto terug en buurtte we even bij mijn ouders en Jill. Daarna liepen we naar mijn schoonouders om daar even te buurten.

Vervolgens reden we snel terug naar huis, want Kenneth zijn simkaartje zou bezorgd worden. We hadden geluk, want toen we net thuis waren kwam de bezorger aan rijden. Ik ging in de tussentijd even de boodschappen doen en Kenneth maakte bagels warm. We lunchten met bagels met roomkaas en zalm. Daarna pakten we onze spullen en reden we terug naar mijn schoonouders.

We zagen nog familie en nadat we hen mee hadden uitgezwaaid liepen we naar mijn ouders toe. Jill en Kenneth gingen aan de slag met een modelbouwpakket. En al gauw was het etenstijd, papa en mama vroegen of we bleven eten, dus dat was heel gezellig! Papa en ik gingen frietjes halen en toen zaten we weer eens gezellig met zijn zevenen aan tafel.

Na het eten ging ik aan de slag met mijn bullet journal en toen was de avond zo voorbij !

#122 op de koffie bij oma

Zondag waren we op tijd wakker, alleen moesten we wachten tot de winkel open ging voor ontbijt. Dus om iets na 10 stond ik bij de Lidl. Ik had eerst nog even gekletst met onze buurvrouw, wel zo gezellig! En toen ik terug kwam kletsten we weer even verder, waarna Kenneth ook even kwam kijken via het raam. Als brunch maakte ik een ijssmoothie ( gebruik geen staafmixer bij bevroren aardbeien!) en broodjes.

Na het eten ruimden we nog wat op, schreef ik de Kelly’s cup of tea van gisteren, kwam Opa nog even binnen (Leuk!) en daarna gingen we dan echt naar de oma van Kenneth. Dit alles duurde 2 uur haha. We dronken thee en kletsten wat bij. Daarna reden Kenneth en ik naar de Mediamarkt om te kijken voor mijn telefoon. Hij laad niet altijd meer op, dus dat is best lastig. Ik nam hem niet mee, maar het was wel een gaaf ding en een top camera!

Mijn schoonouders vroegen s’middags of we bleven eten, ze maakte namelijk een Engelse pie. Daar zeggen we geen nee tegen, dat kan gewoon niet. Dus we gingen na de Mediamarkt terug naar hen. En het was echt super lekker! Misschien kan ik het recept wel met ze regelen om te delen! Als jullie interesse hebben, dan geef maar een gil!

Na het eten zaten we nog een tijdje bij hen en daarna gingen we nog even naar mijn ouders en Jill. We keken Boer zoekt vrouw mee, ik speelde even met Kaya en daarna gingen we weer naar huis.

Het was een lekker weekendje! Hoe was jullie weekend ?

 

Volg:

6 Reacties

 1. oma
  april 3, 2017 / 7:41 am

  dat was weer een super weekend voor jullie en mooi weer gehad (dat hebben wij ook). Gisteren lekker een heel eind gefietst, hoofd leeg maken! Succes voor de komende week, Kelly! groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   april 4, 2017 / 9:56 pm

   Goed bezig oma! Dat is lekker 🙂 Groetjes xx

 2. Ger van Zantvoort
  april 3, 2017 / 11:06 am

  Vraag het recept maar aan Jose dat krijg je wel.leuk gedaan.

  • Ballontraebay
   april 4, 2017 / 9:57 pm

   Dankjewel! Zal ik doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: