2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #123 poetsen, poetsen, poetsen

poetsen

De voorjaarskriebels slaan hier wel een beetje toe ! Na school heb ik vrijwel alleen maar staan poetsen. En daar ben ik stiekem best wel trots op! Daarnaast maakte ik weer zelf soep en was het een rommel dag. Daar gaan we dan!

Back to blue

Vanmorgen zat ik weer lekker in mijn blauwe gebakje, hoewel de leenauto heerlijk was, ben ik nog steeds trots op mijn autootje. Onderweg zag ik bij het ziekenhuis in Venlo dat er een traumahelikopter stond, alleen heb ik niet meer gekeken waarom hij er stond.

Vooruit werken en telefoon leeg

Op school heb ik me voornamelijk bezig gehouden met vooruit werken voor een vak. Dat moet wel, aangezien er enorm veel deadlines aankomen zoals ik gisteren al vertelde. Daarnaast stond ik vanmorgen op met een bummer, mijn telefoon had weer eens niet geladen. Kortom ik kon weer de hele dag met misschien 10% bij laden. Dus ik heb met Vodafone contact opgenomen, met mama geregeld dat ik haar oude mag lenen, en dan gaat deze ook foetsie. Ben er een beetje klaar mee! Hij is voor de rest nog prima, alleen opladen is een drama. Dus wie weet kunnen ze er daar nog wat mee.

Poetsen, poetsen, poetsen

Toen ik thuis was heb ik een formuliertje de post op gedaan en daarna ben ik begonnen met de benedenverdieping te poetsen. De woonkamer heb ik volledig ontruimd van rommel, gestoft, gestofzuigd en gedweild. En daarnaast heb ik de keuken helemaal ontruimd, rommel opgeruimd, gestoft, gestofzuigd en gedweild.Ik ben helemaal trots op mijzelf haha, en ik moet zeggen, het resultaat mag er wel wezen! Morgen ga pak ik de badkamer, wc en berging aan!

Broccolisoep

poetsen

Onder het poetsen door maakte ik weer eens een broccolisoepje klaar en die at ik net op met een broodje bapao. En nu ga ik als de wiedende weerga naar mijn ouders om Duits woordenboeken te halen! Morgen heb ik namelijk examen schrijven volgens mij. Dus dan is een woordenboek wel handig!

Ik ga weer op pad en dan lees je morgen weer mijn avonturen van morgen 🙂 ! Fijne avond en hebben jullie ook al de voorjaarsschoonmaak te pakken ?

Volg:

2 Reacties

 1. Tamara
  april 3, 2017 / 8:15 pm

  Ik ga volgende week beginnen met kamer voor kamer. Spullen weggooien of verkopen en kledingkasten uitruimen en gordijnen wassen. Ben wel ff bezig denk ik zo hahahaa

  • Ballontraebay
   april 4, 2017 / 9:58 pm

   Hahaha achja kleinigheidje toch! Goed bezig, succes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: