20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #124 telefoons, burgers en de douane!

telefoons

Een heerlijk zonnig dagje was het vandaag! Ik deed van alles en nog wat. Van tanken tot koken, van school tot naar de Bruna en nog wat ellende met telefoons. Een druk dagje, waarbij de dag maar niet voorbij ging.

Goed ochtendje

Vanmorgen liep het lekker. Ik was op tijd op school, Duits liep redelijk en daarna was ik best productief. Bij het vak waarvan ik de naam niet weet heb ik wat af moet afgerond en een 9 gescoord. 1/3 van het eindcijfer, dus dat is top! En voor dat ik er erg in had was het lunchpauze! Goed geregeld.

Drukke middag

Hoe snel de ochtend ging, zo traag ging de middag op school. Ik heb zitten gapen, ongelooflijk! Maar goed, toen school voorbij was reed ik door naar Duitsland om te tanken. Voor het eerst in mijn leven werd ik terwijl ik alleen was gecontroleerd door de Douane van Duitsland. Niks mis mee hoor, ik ben blij dat ze de controles doen. Mijn achterbank werd gecheckt via het raam (wat wil je met een aquarium!), mijn schooltas moest open en ze wilde weten waar ik naar toe ging. Ik kon gewoon doorrijden, ik heb ook niks te verbergen haha.

Thuis had ik een flinke suiker dip. Na een glaasje cola en een koekje zakte de bom en kon ik me weer herpakken. Mijn telefoon deed ik in een bubbeltjes envelop en daarna liep ik ermee naar het dorp om hem op de post te doen. Dus die is weg! Nou liet de reserve telefoon, die ik gisteren haalde bij papa en mama, het na mijn oudje in de brievenbus te hebben gedaan ook afweten haha. Gelukkig laad hij nu wel weer! Wat een gedoe ook die mobiele telefoons.

Mc Donalds bagel 2.0

telefoons

Toen ik terug was van het dorp was het niet ver voor etenstijd. Ik keek wat Youtube filmpjes en daarna ging ik aan de slag met het koken. Ik maakte een bagel als die van de Mc Donalds met gebakken aardappeltjes uit de airfryer en wat sla. Lekker! Donderdag zal ik het recept met jullie delen!

En nu zit ik op de bank! Kenneth is nog niet thuis, die was nog bezig. Morgen mag hij voor een ander bedrijf een dagje naar Duitsland met (ik denk) een koeler. Een van zijn favoriete dingen om te doen! Dus daar moest hij de spullen voor halen. Daar maak ik straks het eten voor. Nu maak ik even het artikel van morgen klaar en daarna ga ik de badkamer even een grondige poetsbeurt geven. Dat is met die lentekriebels van gisteren haha. En daarna zie ik wel wat de avond brengt!

Het was me het dagje wel, stomme telefoons haha! De burger maakte gelukkig alles goed! Wat aten jullie vandaag ?

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  april 4, 2017 / 9:00 pm

  Doet me denken aan vroeger, naar Gelderland via Duitsland. Als klein meisje op de achterbank met mn knuffel verstopt achter me. Die had nl. geen paspoort en misschien wilden de Duitsers hem wel innemen. Aan de grens douanes met zware wapens. Paspoort en autocontrôle. Brrrr
  Xxx

  • Ballontraebay
   april 4, 2017 / 9:59 pm

   Ohja ! Dat verhaal kan ik me nog herinneren ! Ja het was niet echt geslaagd, maar goed alles voor een goed doel zullen we maar zeggen. Xxx

 2. oma
  april 5, 2017 / 8:01 am

  zo kom je in je leven heel wat tegen Kelly, wel fijn dat deze controle zo positief verliep. Als je niks te verbergen hebt, zijn de dienaars ook niet vervelend, ze doen hun werk. Ik weet alleen niet meer dat mama het zo griezelig heeft gevonden! De controle betekende toen een beetje meer! Fijne dag Kelly! xx

  • Ballontraebay
   april 5, 2017 / 8:51 pm

   Waarheid als een koe oma! Ja klopt, mama heeft het wel vaker verteld aan ons als we naar Duitsland gingen. Dank u wel ! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: