20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #125 een dagje vol gepland met allerlei dingen

dagje

Een goedenavond! Het was weer een druk dagje vandaag. Een bezoekje aan de dermatoloog, een bezoekje aan school, een bezoekje aan de Bruna, een hulpbehoevende baardagaam, eindelijk zit ik rustig op de bank!

Naar de dermatoloog

Als astma patient heb je een grote kans dat je ook last heb van kwalen als hooikoorts en eczeem. Check, check, dubbel check bij mij dus! Afgelopen november was ik in behandeling voor een grote natte eczeem plek in het ziekenhuis. En daar mocht ik vandaag weer voor terug komen, de plek is namelijk 2 keer zo groot weer terug. Niks ernstigs, want het is momenteel ook weer dicht, dus kreeg ik een receptje mee. Bij de apotheek haalde ik creme en daarna moest ik de plek inwikkelen met huishoudfolie. Dus zo gezegd zo gedaan! Het lijkt nu net een tattoo op mijn been haha.

Terug naar school

Na mijn bezoekje aan het ziekenhuis ging ik eerst wat drinken bij mama en Jill. Ik wikkelde mijn been in en toen ging ik richting school. Mij kwam een “aangename” verrassing tegen moet, not, we hebben er nog een toets bijgekregen in de toetsweek. Op zich geen probleem, maar de stof is taai en best pittig, dus ik was er niet blij mee. En dat kon de leraar merken, oeps, maar s’middags heeft hij van de 12 onderwerpen die we moesten kennen er 9 van gemaakt. Nog veel, maar op zich beter te behappen.

Naar de Bruna en de bank op

Om 2 uur kon ik weer naar huis! Terug thuis kwam ik tot de minder aangename verrassing dat Sjonnie in de “kou” had gezeten van 9 uur af. Dus hup in mijn vest, want die was nog warm van de zon. Kenneth gebeld of we nog een lamp hadden en toen aan de slag! Sjonnie deed ik in een warm bad, zodat hij weer wat beter vocht op kon nemen en op kon warmen. Daarna de lamp erin, wat met een beetje sollen eindelijk lukte! Help mijn vriendin is klusser hé ;). En toen het naar mijn idee warmer was in de bak ging hij er terug in. Hij sprintte direct onder de lamp, dus dat was een goed teken.

Toen ik dat had gehad pakte ik een pakketje dat Kenneth had verkocht in. Voor de 3e keer deze week liep ik weer naar de Bruna bij ons in het dorp. Onze buurvrouw, die aan ons vast komt te wonen, werkt daar en grapte al dat ik het wel erg leuk vond daar! Haha, helemaal mee eens. Daarna liep ik nog even door het dorp en toen op naar huis.

Terug thuis ging ik de bank op, proberen vooruit te schrijven voor Ballontraebay is momenteel mijn doel. Het wordt geen gemakkelijke klus, maar het moet me lukken! “Wat andere kunnen kan ik ook” is tegenwoordig een zinnetje dat regelmatig door mijn hoofd gaat.

Weer een gekke avondmix

dagje

Tja, jullie zijn van mij gewend dat ik vreemde combinaties maak, dus dat deed ik vandaag weer! Ik maakte wat broccolisoep warm en daarnaast bakte ik zalm en wat aardappelschijfjes in Teriyaki saus. Erg lekker ! Met daarnaast nog wat augurkjes en komkommer. Die peuzelde ik op terwijl ik belde met Kenneth en wat Youtube filmpjes keek.

Rond kwart over 7 was Kenneth thuis en had ik hetzelfde weer gemaakt haha. Terwijl hij at begon ik aan de afwas. Daarna had ik onwijs veel zin in ijs. Kenneth is niet zo’n ijseter en om nou alleen naar de ijssalon te gaan zag ik niet zitten. Ik bedacht me dat ik nog diepvriesfruit had en nog geen fruit had gehad vandaag. Dus ik pureerde banaan met diepvries aardbeien, diepvries mango en een scheutje melk met honing, en dat at ik als “smoothie/ijs” bowl op! Een geslaagde actie!

En nu zit ik met mijn laptopje op schoot. Een druk dagje was het, en ik ben blij dat het weekend alweer in zicht is! Nu ga ik nog gauw even wat schrijven en dan lekker vroeg naar bed. Hoe was jullie dag?

 

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 6, 2017 / 8:15 am

    zo is elke dag gevuld, fijn dat het goed gaat met je been. Dit moet je vasthouden: “wat een ander kan, kan ik ook”. Een fijne dag Kelly, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: