2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #126 abonnement verlengd!

abonnement

Mensjes, mijn dag kan haast niet meer stuk! Ik heb mijn abonnement verlengd met de Huawei P10! Joepie!!Het was een dag die haast niet voorbij ging, maar wel met leuke en grappige dingen tussendoor. Dus al met al niet verkeerd!

Een goedemorgen

Vanmorgen ging mijn wekker om 6 uur, zoals altijd, maar ik kwam er niet uit haha. Ik keek even een filmpje op Youtube, checkte mijn social media en toen stond ik op. Een beetje gek voor mijn doen, maar je moet wat haha. Onderweg naar school heb ik lekker even gekletst met Kenneth. Weer eens wat anders, en aangezien ik vanmiddag richting mijn ouders zou gaan en daar bleef eten was het ook even handig om door te geven.

Op school was ik niet vooruit te branden! Verschrikkelijk! De tijd was niet vooruit te branden, dus ik heb met een hoop gapen de dag wel overleefd.

Abonnement verlengen en naar de dierenarts

Om 2 uur reed ik vanuit school naar de Mediamarkt om mijn abonnement te verlengen. Ik was er namelijk gisteren achter gekomen dat dit net zo duur zou zijn als overstappen. Een prima deal dus! Ik hoopte dat ik daarmee ook een nieuwe telefoon meekreeg, maar aangezien ze 2 soorten voorraden lieten zien op de site spande het er nog even om. Toen ik daar was kreeg ik gelukkig te horen dat ik dan ook de Huawei P10 meekreeg. Dus ik verlengde en veranderde mijn abonnement naar mijn wensen en toen ging de telefoon mee met bassie. Happy ! Maar daar schrijf ik nog wel een artikel over, nu eerst even verkennen en uitzoeken haha. Vooral de camera wordt nog erg interessant met de snufjes.

Naast de gezelligheid ging ik ook naar mijn ouders om mee te gaan naar de dierenarts. Mambo heeft een klein knobbeltje bij haar melkklier, net als Bijou en Marilyn waarbij het ineens gigantisch was. Papa had een cursus, dus ik wilde wel mee gaan en rijden. Zo gezegd, zo gedaan! Met 3 man en een hond in mijn blauwe gebakje. Het paste ook nog haha. Mambo wordt 24 april geopereerd, maar dat zal wel loslopen denk ik. Ze had er zelf in ieder geval wel lol aan om daar te zijn. De koekjes smaakte naar meer en ook de weegschaal vond ze erg interessant ! Ik heb dubbel gelegen om haar!

Talking whale!

abonnement

Toen we terug waren at ik mama’s zelfgemaakte groentesoep en daarna kregen we aardappels met bloemkool en een gekruid kipfiletje. Iets wat ik zelf niet gauw maak, dus erg lekker haha. En je ziet de stoom er nog vanaf komen !

Na het eten kroop ik nog even achter de laptop en daarna gingen Mandy en ik naar de supermarkt. Ik had namelijk alleen brood voor Kenneth over. Aan de kassa zat iemand die ons deed denken aan Finding Dory. De walvis praat daar heel grappig en hij praatte precies hetzelfde alleen dan zonder met zijn stem omhoog te gaan. We hebben de hele weg terug dubbel gelegen!

En nu zit ik weer even achter de laptop. Even het artikel voor morgen klaar zetten, nog even bij de tv zitten en dan gauw naar huis.

Het was al met al best een leuk dagje! Ik ben blij met mijn nieuwe abonnement en natuurlijk mijn nieuwe telefoon! Hoe was jullie dag?

Volg:

5 Reacties

 1. Ger
  april 6, 2017 / 11:19 pm

  T-mobile met mumm er behoud zo js proficiat met de áanwins

 2. oma
  april 7, 2017 / 11:59 am

  weer een gevarieerd dagje, wel weer goed bereikbaar en geen tegenvaller met Mambo. Daarna weer blij naar je eigen home. Nu weekend voor de boeg! Is ook zo weer om. Fijn weekend voor juullie beiden! xx

  • Ballontraebay
   april 7, 2017 / 12:38 pm

   Dank u wel ! Dat het weer zo voorbij is denk ik maar even niet over na. xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: