20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #127 pasta met tonijn in roomsaus

tonijn

Hang de vlaggen maar uit want het is weer weekend mensen! Halleluja! Ik had een drukke dag met een bezoek aan de loods van Venlostormt, een hele zit op school en daarna nog het huishouden!

Venlo stormt

Zoals ik al eerder vertelde organiseert mijn klas het logistieke gedeelte van Venlostormt. Een pittige klus waarbij we vandaag een inventarisatie deden van de loods. Het mag wel een feit wezen dat de teams die zich daarmee bezig gaan houden een leuke uitdaging staat te wachten! Voor het team waar ik mij in bevind zal de transport en het laden en lossen heel interessant worden. Maar goed tegen die tijd lees je er meer over.

Informatiegesprek

Op school hadden we alleen nog Nederlands en Engels. Bij Nederlands gingen we weer verder met ons fictief bedrijfje en hadden we weer gesprekken. Samen met Michelle deed ik vandaag weer de gesprekken. Ik was een binnenlandplanner die op het eerste functioneringsgesprek kwam, en daarna was ik een soort salesmanager die informatie wilde over de goederen voor een offerte. Erg leuk om te doen! Oh en we scoorden allebei een 8, dus dat is mooi meegenomen.

Pasta met tonijn-roomsaus

tonijn

Tegen 4 uur was ik weer thuis. Ik belde even met mama, de operatie van Mambo is verschoven naar komende dinsdag, dus daar moet het een en ander voor geregeld worden. En daarna belde ik nog een hele tijd met Kenneth over van alles en nog wat. Om iets voor 5 hing ik op! Ik keek wat Youtube filmpjes en daarna maakte ik naar recept van Lekker en Simpel een pasta met tonijn in roomsaus. De titel van het recept is klikbaar, mocht je nieuwsgierig zijn ernaar !

Na het eten reed ik eerst even naar de supermarkt voor boodschappen, vervolgens de afwas, daarna nog stofzuigen en toen kwam Kenneth thuis en was het alweer 8 uur ! Tijd vliegt joh! Ik maakte een soort smoothie milkshake met versgeperst sinaasappelsap, bevroren aardbeien, bevroren mango, bolletje slagroomijs en melk. Nomnomnom!

En daarna plofte ik op de bank, keek ik youtube filmpjes, rommelde wat aan en nu schrijf ik dit! Zometeen roept het bed alweer, want we moeten vroeg op! We gaan naar Dortmund voor een modelbouwbeurs, dus ik ben heel benieuwd. Lijkt me in ieder geval erg leuk!

Wat aten jullie vandaag?

 

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  april 8, 2017 / 8:19 am

  Drukke week zit erop, jammer dat we geen vlag meer hebben! Voor jullie een fijne dag vandaag! xx oma

  • Ballontraebay
   april 8, 2017 / 9:16 am

   Dankjewel ! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: