2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #130-#131 hectisch en Mambo nieuws

hectisch

Hectisch, dat is wat ik het wel mag noemen, de afgelopen dagen zijn voor mijn gevoel gekkenwerk. Maar goed dat heb je nu eenmaal in de week voor de toetsweek en de maand met heel veel vrije dagen. Alles moet nu af ! Buiten dat maakte ik nog meer mee dat ik vanavond met je deel!

#130 Maandag

Maandag was hectisch! Ik had s’middags een Duits proefwerk met zinnen en grammatica, niks bijzonders. Maar ik kreeg het er maar niet in. Dus onder een les die ik van 8.45 tot 14.00 had heb ik non stop geoefend. Het resultaat was wel dat ik alles kon invullen.

hectisch

Terug thuis ging ik aan de slag met productielogistiek, daar moest ik nog 4 themakaarten voor maken. Een pittig klusje dat ik afwisselde met de bami die ik maakte en op at. Ik ging wel gewoon op hetzelfde tijdstip als Kenneth naar bed. Goed is goed, en ik kon er vandaag nog aan werken.

#131 Dinsdag

Vandaag was ook lekker rommelig. Vanmorgen at ik mijn ontbijtje, deed ik een joekel (voor mijn gevoel) van een afwas en daarna vertrok ik naar mama en mijn zusjes. Om 8 uur was ik daar en zag ik Mandy nog in pyjama rondrennen, dus toen ik hoorde dat ze om kwart voor 9 op haar examen Engels moest zijn besloot ik haar te brengen. Geen gejaag met de fiets en dan kon mama bij Jill blijven en de rest doen.

Dierenarts

Toen ik terug was ging ik verder aan de themakaarten en om 10 over 10 vertrokken mama en ik met Mambo naar de dierenarts. We lieten haar even lopen, zodat ze haar ding kon doen en toen liepen we naar binnen. Ze zette de verdoving in haar bloedbaan en binnen no time sliep ze. Een heel raar en achteraf best naar gezicht. Van te voren had ik er niet echt moeite mee, natuurlijk vond ik het wel spannend, maar niet in dusdanige mate dat ik me zorgen maakte. Maar toen ze ineen zakte na de narcose spuit schrok ik wel. Daarna konden wij naar huis en hing zij in de armen van de assistente, ik vond het maar niks om haar daar te laten.

We reden naar huis, ik dronk nog wat en daarna smeerde ik mijn boterhammen. Die had ik namelijk niet in huis en ik was te laat op school om nog een broodje te halen. En toen was het op naar Venlo. Ik was gelukkig op tijd en had achteraf niks gemist. Daar was ik heel blij om!

Mambo

Als ik thuis was gebleven had ik nog niet veel gemist, maar het was toch fijn om daar te zijn. Uiteindelijk kreeg ik een berichtje dat het goed was gegaan met Mambo en dat ze haar gingen halen. Dat was een opluchting! Daarna kreeg ik een foto en een filmpje hoe ze water kreeg uit een spuitje, zo zielig!

hectisch

Rond 6 uur was Kenneth thuis en aten we samen spaghetti met mexicaanse groente, want ja als Kelly kookt krijg je dit soort praktijken haha. Daarna ging ik naar de winkel en belde ik gelijk even met mama. Ik was een soort van bij het moment dat Mambo de rijst boven de brokjes verkoos, een heel goed teken voor een cocker!

Terug thuis deed ik de afwas, kwam onze buurjongen langs en hing ik op de bank rond te neuzen op Youtube en muziek te luisteren. Ik heb een nieuw projectje waar ik deze week mee ga starten, maar daar lezen jullie binnenkort meer over!

En nu ga ik afsluiten ! Zo nog even wat boterhammen smeren, douchen en dan lekker naar bedje! Hoe was jullie dag? Ook zo hectisch ?

 

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    april 12, 2017 / 12:15 pm

    wij zijn ook altijd bezig, maar niet hectisch. Ik vind het niks als alles zo door elkaar loopt. Diep adem halen en proberen alles op een rijtje te zetten, dat werkt beter. Maar ik denk dat je van slag was doordat Mambo geholpen moest worden en dat is ook niet niks. Voor vandaag een rustige dag Kelly! groetjes oma xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: