0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #132-#133 Loempia van de chinees en homemade cake

cake

Een loempia van de chinees en homemade cake, dat is wat er onder andere op mijn bord verscheen de afgelopen 2 dagen! Het was druk, maar we hebben het overleefd en nu heb ik weekend!! 5 dagen lang! Maar wat deed ik de afgelopen 2 dagen dan?

#132 Woensdag

Gisteren was het woensdag ! Ik had niet zo’n lange dag school, dat was wel prettig, want ik had nog huiswerk te doen! Dus terug thuis ging ik aan de slag met mijn huiswerk. Ik belde met Michelle om ons project af te ronden en ondertussen bekeek ik ook de menukaart van de Chinees.

Toen we klaar waren en Kenneth me belde dat hij naar huis kwam liep ik dus naar de Chinees. Ik haalde een loempia “Oriental”, daar zat babi pangang bij en saté. Een top combinatie voor de vleesloze bami die ik nog had van maandag! Daarna reden we nog even naar mijn ouders om te kijken hoe het met Mambo ging. En toen was de dag alweer om!

#133 Donderdag

Vanmorgen werd ik eigenlijk best vrolijk wakker! Ik at mijn ontbijtje, deed de afwas, belde even met mama en toen kon ik alweer naar school. Ik parkeerde mijn wagentje lekker voor de school en toen begon het feestje. Eerst het vak waarbij we het afgeronde project inleverde, daarna wiskunde, vervolgens Engels en als toetje nog een uurtje productielogistiek. Niet zo spannend dus!

En toen was het WEEKEND!! Het voelt als vakantie, omdat ik maar liefst 5 dagen vrij heb. Maar in die 5 dagen zal ik ook moeten leren voor de toetsweek aankomende week. Dus het is tweeërlei. Het gevoel is in ieder geval fijn! Ik ging even in Duitsland naar de Lidl voor wat boodschappen. Ik haalde onder andere brood. Eigenlijk niet bijzonder, maar het leuke daar is dat je het zelf snijdt met de machine. Ik koos voor 12mm, en toen sneed de machine het voor me. Je speelt voor heel even bakker haha. En ik haalde nog wat lekkers voor met Pasen. Daarna ging ik tanken en toen reed ik naar huis.

Homemade cake!

Thuis begon ik met het maken van een cake die jullie zaterdag zullen zien. Ik stofzuigde de benedenverdieping, zodat ik morgen wat minder te doen heb qua huishouden. En toen was het wachten op de cake, ik besloot weer eens op netflix te neuzen. Ik zag Belle en het Beest in de Disney vorm, dus ik dacht, die ga ik kijken! Want dat had ik nog niet gedaan. Het viel me op dat het niet helemaal dezelfde films zijn, wat ik zelf eigenlijk wel gaaf vind. En aan het einde had ik weer kippenvel! Mooie film!

cake

Toen de cake klaar was gingen de kippenboutjes met knoflook de oven in. En kwart op 7 was Kenneth thuis, was de kip net klaar en gingen we eten! Ik smeerde wat boter op het Duits brood, daarbij de kippenpootjes en wat boontjes. Simpel maar erg lekker! Na de afwas was het eindelijk tijd om verder te gaan met de cake en daar heb ik mij even goed mee vermaakt. Ik belde mama nog even en toen gingen Kenneth en ik aan de cake met wat te drinken. Een prima avondje tot nu toe!

En nu ga ik dit afsluiten en nog even een persoonlijke update voor morgen schrijven! Wat aten jullie vandaag?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: