2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #134 t/m #136 een lang dagboek

dagboek

Zo tijd voor een lang dagboek. Genoeg leesvoer voor op een 2e zondagmorgen, ook lekker ! Vrijdag had ik vrij, zaterdag hadden wij mijn schoonmoeders verjaardag en gisteren was natuurlijk eerste paasdag. Ik neem jullie mee door de dagen heen !

#134 goede vrijdag

Vrijdag was ik vrij! Heerlijk! s’Ochtends begon ik met de slaapkamer en badkamer te poetsen en daarna deed ik beneden nog wat huishoudelijke klusjes. En daarna vertrok ik naar mijn ouders. Ik zou namelijk even letten op Jive terwijl mama aan het werk was, en papa en Mandy naar de dierenarts gingen met Mambo. Een klein gedeelte van de wond was ontstoken, heel zielig! Ze kreeg crème mee en andere antibiotica en daarmee zou het goed moeten komen.

Toen Jill thuis was wilde ze graag wat spullen gaan halen voor haar scrapbook. Ik moest nog cadeautjes gaan halen voor mijn schoonmoeder, dus ik nam haar mee. Eerst langs de Action waar ik ook een paar leuke dingen kocht, die ik komende week nog even laat zien en toen door naar een klein winkelcentrum. We liepen bij de Zeeman naar binnen waar we een kei leuk berenvestje meenamen voor ons neefje/nichtje. Daarna liepen we naar de boekhandel voor een tijdschrift en bon als cadeautje. En bij de Lidl haalden we een fles rosé als cadeautje.. Alhoewel, Jill kocht apart van mij een frikadelbroodje en ik haalde de fles rosé. Zodat ik hem zeker mee zou krijgen. Want ik drink zelf ook niks van dat, maar ja dat maak je een vreemde nog niet zo snel duidelijk. Dus op de terug weg zaten we samen aan een broodje frikadel hahaha.

Daarna reed ik naar huis, maakte ik een bagel burger met aardappeltjes en toen gingen we nog even langs mijn schoonouders en mijn ouders.

#135 Happy birthday schoonmams

Zaterdag begon de ochtend weer op tijd ! Ik ging naar de bakker en vervolgens liep ik naar de winkel voor wat broodvlees en andere dingetjes. Terug thuis schreef ik het recept van de Paascake en begon ik aan Kelly’s cup of tea. Kenneth ging weg om mee een box te halen voor de baby en ik wachtte op de vader van onze buurvrouw. Hij kwam namelijk bij ons folie op de ramen plakken in zowel de badkamer als op de slaapkamer. Heel gaaf en het ziet een stuk beter uit!

Daarna maakte ik een cd’tje voor in de auto en reed ik naar mijn ouders. Even daar wat afgeven en toen Kenneth weer back in town was gingen we naar mijn schoonmams en paps. Het was een gezellige drukke boel. We kletsten, aten vlaai, en deden wat je altijd op een verjaardag doet haha.

Als avondeten aten we broodjes frikadel en kroket ! Lekker! En toen kletsten we nog gezellig bij en rond 10 voor 11 gingen we naar huis. Ik maakte nog even het artikel af en toen was het bedtijd.

#135 eerste paasdag

Zondag stond ik ook weer rond half 9 naast ons bed. Ik zette de spullen klaar voor een cake en begon ons paasontbijtje klaar te maken. Rond 9 trommelde ik Kenneth het bed uit om samen even te ontbijten. Ons eerste paasontbijtje in ons huis, dus dat wilde ik wel even zo doen haha.

Om 10 uur ging ik me aankleden en niet veel later kregen we een appje dat mama en Jill vertrokken naar opa en oma.Dus hup hup en toen door naar opa en oma. Daar aten we gezellig een stukje vlaai en kletsten we bij. Rond half 1 waren we weer thuis en ging ik aan de slag met de cake.

Niet veel later kregen we een appje dat mijn schoonouders met Kenneth’s oma eraan kwamen. Net nadat ik de cake uit de oven had gehaald kwamen ze binnen. Goed getimed ! We aten door schoonmams gemaakte Monchoutaart en we dronken wat en kletste bij. Het was de eerste keer dat oma de nieuwe meubels en keuken zag, en ze was er volgens mij wel tevreden over, dus dat was wel leuk.

Toen ze gingen namen wij mijn schoonpap mee en bracht mijn schoonmams oma naar huis. Wel leuk geregeld haha. Bij papa en mama dook ik gelijk achter de laptop om hier een beginnetje aan te maken en daarna was het dan tijd om te gourmetten !

Daarna aten we Dame Blanche mona toetje die was ook erg lekker, en daar vergat ik geen foto van te maken haha. Toen we alles op hadden was het tijd voor Boer zoekt vrouw ! Leuk !

Mama had nog kwarktaart gemaakt, waarna Jill hem heeft versiert, dus daar aten we ook een stukje van. Lekker ! Van Kenneth kreeg ik zijn 1TB harde schijf een kleinere en compactere vorm dan die wat ik heb. Dus al mijn gegevens van de koelkast zette ik over naar de kleine, een flink klusje. Het was in ieder geval gezellig!

Een lekker vol dagboek dus ! Maar ik heb wel genoten, dus dat is mooi. Hoe was jullie eerste paasdag?

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  april 17, 2017 / 10:49 am

  Ja Kelly, weer een mooi stukje voor je dagboek, misschien wordt het nog eens een levens-verhaal. Een fijne dag vandaag voor jullie beiden van opa en oma xx

  • Ballontraebay
   april 17, 2017 / 11:52 am

   Ja wie weet oma ! Jullie ook ! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: