2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #137 een smurferige tweede paasdag

tweede paasdag

Tweede paasdag zit er alweer bijna op ! Tijd om terug te blikken naar een lekker rustig dagje, waarbij ik boodschappen deed, creatief bezig was en nog nuttig ook. Een top “zondagje”!

Smurfen sparen !

Vanmorgen begon met een bezoekje aan de Plus ! Ik deed de weekboodschappen en lette goed op. Je kunt namelijk deze maand Smurfen sparen en dat vind ik dus echt geweldig. Ik kocht wat dingetjes in de aanbieding in meervoud als voorraad en ook had ik gelukkig wat nodig dat een extra smurf gaf. Dus dat was mooi. 3 smurfen waren binnen en daarvan heb ik zowel Mandy als Jill eentje gegeven. En ook Mandy had al smurfen gescoord. Momenteel heb ik smulsmurf en baksmurf, en nu natuurlijk de rest nog!

Puzzels, kringloopwinkel en creatief amuseren

s’Middags gingen we naar mijn ouders. Mandy en ik gingen even naar de Toys XL, omdat ze even wilde shoppen en graag een puzzel wilde halen. Dus dat gingen we doen. Daarna reden we even door naar de kringloopwinkel. Ik wil namelijk graag een echt bureau voor aan te bloggen en te leren. Dus ik hoopte daar wat moois te kunnen scoren, maar ze hadden het helaas niet. Wel kwam ik met 2 andere toffe items thuis, maar die laat ik nog zien. Terug bij mama ging ik aan de gang met bloggen, maar er kwam niks uit de vingers. Dus sloot ik mijn laptop af en besloot ik aan mijn bullet journal te werken. Ook erg leuk en daar heb ik me prima mee geamuseerd!

Restjes dag

Toen papa en Jill thuis kwamen van voetbal was mama al begonnen met koken. We aten gezellig mee! Ze maakte de restjes van gisteren warm en bakte wat op. En ze bakten frietjes uit de oven, lekker lekker ! Alleen vergat ik weer een foto te maken haha. Dus hierboven zie je alleen maar een kipschnitzel met whisky saus en een schijf ananas. De rest zat er al in voor ik er erg in had haha

Als toetje aten we weer een Mona toetje. Ik had vanille pudding en aardbei saus! Lekker! Na het eten ging ik weer verder met de Bullet Journal en maakte ik een planning voor deze week. Deze week heb ik namelijk toetsweek, dus er zal echt geleerd moeten worden. Ik mag gelukkig herkansen, maar als het niet hoeft is dat fijner.

In ieder geval maakte ik de planning, maakte ik nog wat andere pagina’s en daarna begon ik aan mijn “dagboek” hier. Dus lekker productief! Ook zette ik alvast het artikel van morgen klaar en ondertussen keek ik gezellig mee naar een film. En dat brengt ons nu hier ! Maar omdat ik ergens een eind eraan moet breien doe ik dat nu maar haha. Straks is het boterhammen smeren en dan naar bed ! Niks bijzonders !

Ik wens jullie nog een hele fijne avond/ of een hele fijne dag! Hoe was jullie tweede paasdag?

 

Volg:

2 Reacties

 1. Roos Smeets
  april 17, 2017 / 9:11 pm

  Hoe mijn 2e Paasdag was? Dat was een kliekjes -en voetbaldag .

  • Ballontraebay
   april 17, 2017 / 9:14 pm

   Een topdag dus !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: