2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #138 leren voor de toetsweek

leren

Zo de eerste dag van het leren voor de toetsweek zit erop ! Vanmorgen deelde ik al een foto met het feit dat ik aan het leren was, en dat heb ik vrijwel de hele dag voortgezet. Maar ik ging ook nog even op pad en ik kookte natuurlijk, dus lees gezellig mee!

Kiko

Kiko en ik hebben een zo gezegde haat-liefde verhouding. Zolang ik hem voer en water geef houdt hij wel een beetje van me, en zolang hij op mijn schoot zit ik ook van hem. Maar zodra de kleine vriend het op een wandelen zet wordt het mij lichtelijk benauwd. Zo ook vandaag weer. Het ging goed, hij ging naar zijn vaste plekje, paterde weer gezellig naar mij terug en had eigenlijk een duik richting de grond op de planning. Dat zag ik zelf niet zo zitten, dus hield ik hem tegen. Vervolgens dook hij in de andere hoek van de bank, en voordat ik het wist was hij verdwenen.. In de bank….

Ik voelde hem eerst nog, en daarna zette hij het op een wandelen. Ik heb de hele bank afgezocht, naar voren geschoven, maar geen Kiko te bekennen. Dus ik voelde onder de kussens in de bank en jawel, helemaal aan de andere kant zat de kleine vriend. Ik heb hem er dus uitgetrokken, maar hij mankeerde niks. Beetje beduusd van de bevalling maar dat was dan ook alles. Ik pootte hem woest terug in zijn hok, sprak hem aan (wat hij hoogstwaarschijnlijk niet begreep), gaf hem komkommer en vertrok naar mama.

Leren leren leren

leren

Na bij mama en mijn zusjes m’n verhaal te hebben gedaan, begon ik eerst met het maken van het artikel dat je morgen zult zien. Daarna, om precies 9 uur startte ik met het leren van “Leiding geven in een logistieke omgeving”. Een leuk vak, maar een vreemde soort stof. Met de samenvatting was ik bezig tot kwart over 1. Ondertussen was de Ziggo al binnen gerend voor een nieuwe horizon box aan te sluiten, papa al weer terug van het werk en Jill weer terug van school. Na het eerste vak ging ik door met het oefenen van wiskunde, ook zo’n interessant vak. Daar heb ik mij keurig mee weten te amuseren tot ongeveer half 5.

Smurfer de smurf

Het was tijd om boodschappen te doen. Eerst langs de Toys XL, want de puzzel die Mandy gisteren had gekocht had ze vandaag al klaar ( 1000! stukjes…). Ze kocht weer een nieuwe, en Jill kocht een gaaf stickeralbum van een film. Toen door naar de Primera voor een pakketje met spullen die Kenneth had verkocht en nadat dat weg was door naar de Plus. Waar we 3 Smurfen wisten te bemachtigen. Ik heb nu moppersmurf erbij !

Rijst, zalm, groente mengsel

leren

Terug bij papa en mama hielp ik mee de boodschappen uitladen uit mijn autootje, en daarna vertrok ik naar huis. Kenneth was namelijk al terug op de standplaats, dus het was tijd om te gaan koken. Ik maakte rijst, met zalm en Chinese groente in teriyaki saus. Een prima mengsel dat goed te eten was! Na het eten deed ik de afwas, keek ik wat filmpjes en dat brengt ons nu hier.

Ik moet nog leren, dus dat ga ik zo doen. Eerst maak ik nog even het artikel af van morgen en vis ik mij een toetje uit de koeling want dat heb ik nog niet gehad. En dan gaan we nog even aan de slag! Ik heb in ieder geval mijn best gedaan,en dan is het voor mij prima, wat er ook uit komt. Als ik dat heb gedaan zal het wel weer bedtijd zijn, dus ik brei een eind aan dit artikel en ga nog even aan de gang! Tot morgen!

Hoe was jullie dag vandaag? Wat aten jullie?

Volg:

4 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  april 18, 2017 / 10:38 pm

  Lekker uit eten geweest met oud collega’s bij de Slak in Eindhoven,allemaal kleine verschillende gerechten die je de hele avond kunt eten,dus nu uitbuiken op de bank, succes met de toetsen morgen x

  • Ballontraebay
   april 19, 2017 / 7:03 am

   Oh dat is lekker ! Dankjewel ! x

 2. oma
  april 19, 2017 / 8:47 am

  Succes Kelly en de 5 dagen zijn weer snel om geweest! xx oma

  • Ballontraebay
   april 19, 2017 / 3:50 pm

   Gelukkig wel ! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: