2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #139 Hilarisch dagje dat ik graag deel

Hilarisch

Oh wat was het toch een dag gisteren ! Hilarisch en lastig ook, maar dat gaf niks. Ik heb me goed geamuseerd, dat is een feit. Dus ik neem je gauw mee door gisteren !

De toetsen

Gisteren was ik op tijd op, aangezien ik nog even onder de douche wilde en daarna nog een berg wilde leren. Dus zo gezegd, zo gedaan, om 7 uur zat ik na mijn mini ochtendroutine achter de boeken. Tussendoor keek ik nog even wat tv en om half 9 vertrok ik naar school.

De toetsen verliepen niet zoals ik wilde, ik herkende wel bepaalde dingen, maar ik wist er het antwoord niet meer op of de manier hoe ik moest antwoorden. Dus ik draai duimen voor een voldoende ! Na de toetsen ging ik gezellig mee met een paar meiden uit de klas naar de McDonalds. Niet voor een menu, nee, voor een frapucinno! Die had ik al even niet meer gehad.

Hilariteit al om

Terug thuis lunchte ik met Duitse boterhammen en keek ik wat filmpjes op Youtube. Uiteindelijk kwam ik op een filmpje van Annic van Wonderen uit, over haar doelen voor 2017. Ze zette me aan het denken en ik besloot in mijn bullet journal te schrijven wat ik wil met Ballontraebay. En tot nu toe werkt het, ik weet wat ik wil en hoe ik het wil aanpakken, eens kijken of het werkt ! Ik besloot een selfie te maken waarop ik lachte en een waarop ik serieus keek voor Social Media. Maar mensen, wat een hilarische reacties heb ik gehad ! Er waren er gelukkig wel een paar die zagen dat het anders was bedoeld haha.

Toen ik ermee klaar was besloot ik alvast te gaan leren voor vrijdag. Ondertussen kwam Kenneth al binnen, dus dat was wel handig, dan konden we samen eten. Net zo leuk!

Wraps

Ik maakte wraps gevuld met gehakt, ui, paprika en mais in een Mexicaanse taco mix van Honig. Heel lekker, maar wat brandde dat in de keel! Jeetje, zelfs ik had er last van. Na de wraps at ik dus nog fijn een bakje ijs om het af te doen koelen.

De inhoud

Na het eten besloot ik af te wassen en maakte Kenneth zijn boterhammen klaar voor vandaag. En daarna reden we nog even naar mijn ouders en mijn schoonmoeder. Eerst even bij mijn schoonmoeder en vervolgens nog even bij mijn ouders. Gezellig!

And smile !

Ook postte ik maar de lachende foto van vanmiddag ! Oh jongens, ik heb dubbel gelegen ervan. Ik vond het zo leuk ! Maar goed, mocht je als eerste dit soort taferelen, leuke GIF’s en mini updates willen lezen raad ik je aan mijn Facebook te liken en/of mij te volgen op Instagram. Maak je mij ook heel blij mee.

En dat was gisteren ! Een leuke dag ! Vandaag staat er vooral leren op het programma, en ik wil boven gaan opruimen. Of me dat lukt lezen jullie vanavond ! Hoe was jullie dag ?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  april 20, 2017 / 8:16 am

  gelukkig viel dat “hilarisch” nog wel mee. Je hebt toch ook genoten en als je een voldoende hebt voor de toets, dan was het een geslaagde dag! Weer succes Kelly! groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   april 20, 2017 / 8:17 am

   Het was erg grappig! Klopt, ik ben benieuwd. Dank u wel ! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: