2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #140 opruimen, leren, en rommeldagje!

opruimen

Hoera voor de dagjes vrij! Vandaag amuseerde ik mij prima met het opruimen van de hobbykamer, plaats te maken daar, te leren (natuurlijk!), en te genieten van het zonnetje ! En daarnaast kocht ik nog wat gaafs!

Opruimen!

Vanmorgen begon de dag lekker relaxed met wat bloggen en daarna weer even de toetsstof doornemen. Ik pakte mijzelf spreekwoordelijk in de kraag en besloot boven te gaan opruimen. De focus lag op de hobbykamer, zodat ik de logeerkamer als opslagzolder kon gebruiken.Een gedeelte wordt namelijk Ballontraebay’s headoffice, zoals ik al deelde op Facebook. Ik ging er driftig mee aan de slag, schoof her en der wat en ik haalde mijn plastic boxen leeg. Ik had namelijk verschillende boxen met notitieboekjes, klappers, plaatjes en ga zo maar door. Dit wist ik te verkleinen tot 2 dozen ! En dan nog wat zolder voer. Vervolgens had ik honger, en het was alweer kwart voor 12 dus ik besloot te gaan lunchen.

Genieten van het zonnetje

Na mijn boterhammetje ei en broodje bapao had ik even geen puf meer om verder te gaan aan de opruiming, maar ook nog niet om te gaan leren. Om die reden had ik me bedacht even lekker naar buiten te gaan. Ik wandelde allerlei winkeltjes binnen, ook Jola mode, waar ik al in eeuwen niet meer was geweest. Ik was echt blij verrast met de collectie die er hing, dus ik denk dat ik er nog wel een keer terug ga. En ook voor Kenneth zag ik leuke dingen, dus dat was voor herhaling vatbaar. Terug thuis ging ik wel aan de slag met leren ! Hoewel ik dat gewoon tussendoor doe, even leren, even wat anders en zo door. Ik herhaal liever, dan dat ik aan een blok door ga. Uiteindelijk liep ik nog even naar de supermarkt te gaan voor het avondeten. Terug thuis wilde ik graag nog wat aan mijn bullet journal doen, en daarna leerde ik weer even verder.

Ballontraebay’s head office

Als avondeten maakte ik kreukelfriet met een Italiaanse cordon bleu en salade. Simpel maar lekker !

Om half 8 moesten we iets verderop in het dorp zijn ! Ik had namelijk op Facebook een leuk bureau gezien voor €25,-. Precies wat ik zocht en niet duur, dus zeker het kijkje waard. En dat was ook de reden van mijn opruimwoede vanmorgen haha. Zoals je hierboven ziet heb ik hem dus meegenomen ! Ik vind hem echt heel gaaf, en ben er super blij mee. De eerste stap naar Ballontraebay’s head office.

En nu ga ik gauw weer leren ! Hoe was jullie dag?

Psstt.. Volg je me al via Facebook, Instagram of Twitter ? Zou ik erg leuk vinden!

 

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  april 21, 2017 / 12:03 pm

  Goed gedaan Kelly, dat lijkt me een stevig bureau, ik denk dat je me voor bent geweest, ik had het in gedachten, die van ons is te klein. Was dat bij die rotonde? Toetsen goed verlopen? We horen het wel. Fijne vakantie (nogmaals). groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   april 21, 2017 / 10:08 pm

   Neej was achteraan bij de A73 ! Ik heb geen slecht gevoel bij de toetsen, dus ik ben benieuwd. Dank u wel ! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: