2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #141 de meivakantie is begonnen!

meivakantie

Tijd voor een dansje en plezier want de meivakantie is hier ! Oké, dat was heel fout ! Maar blij ben ik er wel mee haha. Eindelijk vakantie ! En die luidde ik in met een dagje bij mijn ouders.

Productielogistiek

Geen perfecte foto, maar kijk dat lieve witte sikje!

De dag begon vandaag met een toets productielogistiek! Gisteren had ik geleerd en gelukkig zag ik her en der licht door het bos van meerkeuze antwoorden komen. Daar was ik oprecht blij mee! Na de toets reed ik door naar de Lidl in Duitsland voor brood te halen. Kenneth en ik vinden dat allebei lekker brood, dus ik heb besloten daar mijn brood te halen of bij de bakker op school. Dat scheelt weer een beetje in de portemonnee en dan kan ik nog altijd wel eens wat halen bij de bakker om de hoek. Dus zo gezegd zo gedaan! Terug thuis laadde ik de rest van mijn boodschappen uit, want ja, ik kom 9 van de 10 keer met ietsje meer thuis! En pakte ik de rest van mijn spullen om naar mijn ouders te gaan. Daar aangekomen wilde Jive gelijk knuffelen, dat was een leuke verrassing !

Oppassen op Jive

Buiten het feit dat ik het altijd fijn en gezellig vind om bij mijn ouders en zusjes te zijn, was ik er ook om even bij Jive te blijven. Mambo’s hechtingen zouden er namelijk uit gaan ( wat er is gebeurd lees je hier), maar Jive alleen laten is niet helemaal een optie, dus bleef ik bij haar. De hechtingen eruit halen ging goed, alleen heeft ze een gaatje waar viezigheid uit komt. Hiervoor heeft ze dus ze heeft nog wat antibiotica en een zalf meegekregen. En dan gaat het hopelijk snel beter ! De dierenarts was blij dat het er toch goed uit zag, zij was bang dat het niet dicht zou groeien. Dus dat is mooi nieuws.

Ondertussen was ik lekker aan het rommelen achter de laptop en kwam Jill thuis. We bekeken de plattegrond van de Dutch Youtube Gathering en wat we allemaal nodig hadden voor morgen.Toen papa thuis kwam en mama en Mandy met Mambo ook, dronken we wat en aten we Mandy’s appeltaart. Heel lekker! Waarna we naar de winkel vertrokken voor boodschappen voor o.a. morgen !

Blijven eten!

Papa en Jill waren al vroeg weg naar voetbal, dus mama en Mandy zouden met z’n tweeën eten. Ze vroegen of ik mee wilde eten, en aangezien ik niet echt wist hoe laat Kenneth thuis zou zijn leek me dat heel gezellig! Daar was ik ook wel blij mee, want om 10 voor 7 belde hij op dat hij naar huis reed, maar ook zware hoofdpijn had, dus dat hij als het wat was gezakt kwam. We aten rijst met een tartaartje en boontjes met satésaus en kroepoek. Lekker!

Ik ging aan de slag met schrijven voor morgen en met dit artikel terwijl Jive gezellig naast me zat. Ondertussen was het alweer 20 over 9 toen Kenneth toch niet meer kwam. Dus ik schreef mijn artikelen af en dat is waar we nu zijn!

Ik zit nog gezellig aan de achtertafel bij mama en Mandy. Samen met mijn kleine partner in crime Jive, de enige echte Ballontraebay! Zo meteen ga ik naar huis, aangezien ik er weer vroeg uit moet. Morgen is dus de Dutch Youtube Gathering. Jill en ik zijn onwijs benieuwd en we hebben er zin in dus dat is het belangrijkste ! Dus ik ga langzamer zeker naar huis, naar mijn mannetje en bed, want morgen is het vroeg dag.

 

De meivakantie begon goed, en morgen gaan we er een echte start van maken ! Hoe was jullie dag en hebben jullie meivakantie ?

Volg je mij trouwens al op Facebook, Instagram en/of Twitter ? Zou ik heel leuk vinden !

Volg:

6 Reacties

 1. Tamara
  april 21, 2017 / 9:59 pm

  Luca heeft vandaag Koningsontbijt op school gehad en Koningsspelen. Daarna een ijsje gekregen en de vakantie ingeluid. Dus ja, wij hebben ook meivakantie (marcel maar 1 week)

  • Ballontraebay
   april 21, 2017 / 10:07 pm

   Heerlijk! Ik ook maar 1 week helaas haha. Fijne vakantie!

  • Ballontraebay
   april 22, 2017 / 9:27 pm

   Gaaf ! En van harte gefeliciteerd!

 2. oma
  april 22, 2017 / 7:54 am

  Kelly, waar is die Dutch YouTube Gathering? Geen idee. Een heel mooie dag en dat het zonnetje schijnen mag! We horen het wel een keer, liefs oma xx

  • Ballontraebay
   april 22, 2017 / 7:56 am

   In Utrecht oma ! Xx liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: