2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #142-#144 Hallo ! Ik ben er nog!

hallo

Hallo! Ik ben er nog! Het voelt alsof ik een weekend lang op een festival heb staan hossen en net ben ontwaakt. Tenminste zo denk ik dat het voelt. Maar ja, ik ben er dus nog. Tijd om even kort terug te blikken op het weekend en vooral op vandaag !

#142 Zaterdag DYTG 1

Zaterdag begon om 20 over 7 met mijn ochtend ritueeltje, waarna ik in de auto stapte om Jill te gaan halen. Het was namelijke de eerste dag van de Dutch YouTube Gathering ! We reden samen naar Geldrop, waar we bij familie instapte om verder te gaan. Na een gezellige reis kwamen we aan op de Jaarbeurs in Utrecht !

En mensen.. vanaf daar.. OVERWELDIGEND ! Een hoop mensen, mijn mond zakte bij wijze van open ! Youtubers die ik kende, Youtubers die ik niet kende, fans, gillende rennende fans, rijen, duwen, trekken, het is bijna niet te beschrijven wat je mee maakt ! Daar neem ik dan ook een apart artikel voor, want dat gaat gewoon echt niet in maar een paar honderd woorden.

We besloten op het einde een frietje te eten daar en daarna terug naar Geldrop te gaan. Dus zie hierboven mijn puntzak friet met een goede klodder mayonaise. Lekker ! Terug in Geldrop stapten Jill en ik in de auto naar huis, waar de adrenaline weg ebde en we volledig inkakten. Moe, maar voldaan ! Toen ik weer thuis was, waren Jordy en Mandy er nog, dus kletste we even gezellig bij, aten we wat chippies en toen was het tijd om naar bed te gaan. Dat liep alleen niet zoals gepland, want er besloot een zenuwbaan onwijs pijn te gaan doen. Dus het was vooral woelen om een manier te vinden waarbij de pijn het minst was.

#143 Zondag: DYTG 2

Zondag was dag 2 ! Jill’s knie was overbelast, dus die ging niet mee en zo vloog ik dus via de andere kant naar Geldrop. En vanuit daar gingen we dan weer door naar Utrecht. Het was wat stiller in de auto, want we waren nog moe, heel moe! Eenmaal daar gingen we weer aan de slag. Dit keer liep het toch net wat lekkerder, ik ging naar de open meet en greets, ging op verschillende Youtubers af hoste vrolijk mee op het einde. Het was gewoon bijna niet te beschrijven, dus dat doe ik deze week nog met meer foto’s !

We besloten om pizza te halen in Geldrop en dan daar thuis op te eten. Lekker en gezellig ! Sterker nog, dit was de 2e keer dat ik Domino’s at haha. De eerste keer bestelde Kenneth en ik, en nu zag ik het ook eens van binnen. Ik nam trouwens de pizza Funghi ! Daarna reed ik terug naar mijn ouders, want daar had Kenneth Jill naar gebracht, want die was samen met Mandy en Jordy naar Kenneth gegaan. (Kortom, die heeft zich prima geamuseerd zonder mij haha, was ik eigenlijk ook niet bang voor !) Dus ik vertelde mijn avonturen daar, stapte in mijn eigen gebakje en toen kon ik lekker naar bed ! Total loss.

Toine, Angelien, Shannen en Rayen, super bedankt dat Jill en ik mee mochten ! Het was top!

#144 Maandag: Hallo wereld!

Vandaag ontwaakte ik om 8 uur uit mijn slaap, best netjes voor mijn doen ! Normaal ben ik eerder wakker. Maar ik was ook helemaal op. Ik deed mijn ding en om 10 uur besloot ik maar eens aan de slag te gaan. Eerst boodschappen! Dat lukte prima, ik kwam met 6 smurfen en een 40 wc rollen voorraad naar huis. Prima geregeld!

Na de boodschappen was het tijd voor lunch, en daarna de afwas, stofzuigen en Kiko’s kooi verschonen. Toen dat klaar was besloot ik boven verder te gaan aan mijn werkplek. Dat liep lekker! Daarna was het tijd voor fruit, drinken en wat YouTube filmpjes kijken. Lekker chill ! Om iets voor 3 ging de telefoon, Kenneth was klaar met werken en kwam naar huis! Gezellig ! Hij sprak met Jill af om even naar een hobby groothandel te gaan voor hun modelbouwproject. Dat liep uit in een bezoekje Praxis en daarna de Action. Helemaal prima!

Toen we terug kwamen kletste we even bij en toen wilden we nog even naar mijn schoonouders gaan en vervolgens naar huis. Maar papa en mama hadden, heel lief, voor ons erbij gekookt. Dus gingen we wel even naar mijn schoonouders en daarna bleven we dus bij papa en mama eten. Heel gezellig ! We aten kipschnitzel, met aardappelen, sla en boontjes. Nomnomnom! Daarna doken we de bank op, knuffelde ik met Jive en Kaya, bestelde ik een telefoonhoesje en keken we tv. Rond 9 uur reden we weer naar huis. Kenneth kwam op het idee om het oliepeil van mijn gebakje eens te checken, dus zo gezegd zo gedaan. En die was gelukkig goed ! Daarna maakte we Kenneth zijn tas klaar en toen was het bedtijd.

En nu is het dan weer bedtijd ! Morgen ga ik met Mandy en Jill naar de nieuwe Smurfenfilm. Ik ben benieuwd ! Maar goed, Hallo, hoe is het met jou ?

 

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  april 25, 2017 / 8:02 am

  Kelly, het verbaast me hoeveel energie je hebt, je komt tijd te kort. Wat een druk weekend! Veel plezier vandaag met je zussen! Liefs oma xx

  • Ballontraebay
   april 25, 2017 / 8:58 am

   Mij ook hoor oma! Dank u wel! Liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: