2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #145 Welkom in smurfenland

Smurfenland

Hé kom naar Smurfenland. Welkom allemaal! Ja kom naar Smurfenland, Een land van pracht en praal… Geen dank als je het liedje nu in je hoofd hebt ! Vandaag stond dus eigenlijk vooral in het teken van de smurfen! En opruimen en meer!

Mijn fiets oppompen

Tja vanmorgen begon eigenlijk niet zo spannend hoor. Ik deed wat opruimen en daarna begon ik aan een belangrijk klusje! Ik had de fietsenpomp van papa geleend om mijn fietsbanden op te pompen. Dus dat ging ik ook doen. Alleen draaide ik heel stom de grote schroef zeg maar ook mee. Poef, hele band leeg haha. Dus dat werd pompen geblazen, het is gelukkig goed gekomen. Maar toen gebeurde me dat dus een 2e keer ! Een ezel stoot zich niet 2 keer aan dezelfde steen ?!

Op naar smurfenland

s’Middags had ik met Mandy en Jill afgesproken om naar de Smurfen en het Verloren Dorp te gaan in de bioscoop. We vlogen die kant uit en waren een half uur te vroeg in de zaal. Maar dat was beter als jagen en te laat komen. We kochten wat te drinken, popcorn en maltesers en toen begon de film. In de pauze gingen Mandy en ik naar beneden. Jill en Mandy haalde de Smurfenbeker en ik zorgde voor nog 2 bekers popcorn waar de smurfen op stonden. Dat plaatje wilde we namelijk hebben voor in onze bullet journal. Ik heb krom gelegen van het lachen om het feit dat ik er zoveel voor betaalde haha. Maar het was het waard, de popcorn hoef ik de komende tijd niet te zien hoor haha.

Mocht je trouwens nieuwsgierig zijn naar de trailer, hierboven heb ik de trailer geplaatst. Ik vind het echt een leuke film, waar je nooit te oud voor bent!

Mijn werkplek!

Smurfenland

Om 5 uur reed ik weer naar huis, want Kenneth was ook klaar, dus dat was mooi. Ik maakte ravioli klaar met wat rucola en boterhammen. Met nog een ijsje na!

Daarna gingen we weer aan de slag op de hobbykamer ! We hingen nog van alles op, ruimde papieren op, gooide van alles weg en ga zo maar door. Ik moet zeggen, het resultaat mag er zeker zijn! As we speak zit ik aan mijn bureautje dus te typen. Op een groot scherm, gekoppeld aan de laptop, met toetsenbord en losse muis. Binnenkort kleden we het nog wat meer aan en worden de spullen wat moderner. Het zit in ieder geval prima, en het bevalt goed haha.

Morgen ga ik weer eens een dagje mee, dus ik ga gauw nog even afwassen en daarna boterhammen smeren. Ook pak ik nog wat spullen in om te kunnen doen onderweg. Zo kan mijn laptop weer eens mee ! En een boek en een notitieboek, zodat ik ook genoeg te doen heb en afwisseling haha.

Ik begeef me nog even in smurfenland voor ik weer aan de slag ga ! Hoe was jullie dag vandaag ?

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  april 26, 2017 / 12:21 pm

  Je hebt je fietsbanden opgepompt, maar niet gefietst?? Het bewijs, dat je geen ezel bent heb je zo wel geleverd. En deze dag is al weer half om. Met Kenneth kom je nog eens ergens. Samen een fijne dag en goed weer thuis! Liefs oma xx

 2. Christel
  april 26, 2017 / 6:00 pm

  Ik zie wel dat je druk bezig bent en leuk dat je morgen met Kenneth mee gaat Wens jullie een fijne avond dikke kus en knuf van mij Tante Chris

  • Ballontraebay
   april 27, 2017 / 3:50 pm

   Dankjewel! xx

   • Christel
    april 27, 2017 / 8:32 pm

    En was het leuk om met Kenneth mee te gaan wens jullie een heel fijne avond en weekend geniet er van knuf en kus doeiiiiiiiiiiiiii

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: