0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #146-#147 vrachtwagen, een logé en Koningsdag

Koningsdag

Wat een gezellige dagen heb ik gehad ! Woensdag ging ik mee op de vrachtwagen en s’avonds kwam Jill mee om te blijven slapen. Donderdag was natuurlijk Koningsdag en gingen we gezellig op pad en deden we rustig aan. Tijd om jullie bij te kletsen !

#146 Woensdag: Mee op de vrachtwagen

Woensdag ging ik mee op de vrachtwagen. Ik wilde graag sowieso een dagje mee om weer even te proeven wat ik er zo leuk aan vind. En daarnaast kom je dan op plekken waar je normaal niet komt. Dus om 5 voor half 6 zaten we in de auto op weg naar het bedrijf.


We hadden niet zoveel adressen, dus het liep eigenlijk allemaal super soepel ! En zo zaten we om kwart voor 11 al in Lelystad te wachten op onze terug vracht. Om kwart over 1 reden we er weer weg met een volle wagen.

Ondertussen hield ik me al de hele dag bezig met teksten schrijven voor Ballontraebay. Zoals jullie wellicht al in de gaten hebben gehad is er de hele week niks meer online gekomen op de 365 plates na. Dat is bewust, omdat ik vooruit wil en dagelijks wil posten. Maar daarvoor heb je ook materiaal nodig. En als je materiaal voor diezelfde week en nog voor meerdere weken nodig hebt wordt het lastig. Dus dan maar zo !

Toen we terug waren in Venlo gingen we even naar de Lidl en tanken in Duitsland. Om half 6 waren we thuis en maakte ik een super makkelijke pasta met tonijn in roomsaus met paprika, champignons en ui. Ondertussen was Kenneth druk bezig met de logeerkamer in orde maken.

Want we kregen een logé ! Jill kwam bij ons logeren ! Dus we haalden haar na het eten op. Maar eerst aten we nog een stukje kwarktaart gemaakt door Mandy. Super lekker. En we gingen nog even bij mijn schoonmoeder op bezoek. Uiteindelijk waren we om half 12 terug, keken we een stuk Twillight en om 1 uur gingen we naar bed!

#147 Koningsdag

Koningsdag begon bij ons al ruim op tijd ! Om 9 uur zaten we al aan ons ontbijtje en om kwart voor 10 zaten we in de auto. We gingen naar een grote Koningsmarkt in Blerick. En hij was echt heel groot, we hebben heel wat af gelopen. Uiteindelijk liepen we nog even bij de Action binnen voor decoratiezand. Dat hadden ze niet, wel hadden ze hele leuke mandjes en een kaarsjeshouder die ik heb omgedoopt tot pennenbakje.

Na al dat gewandel lunchten we bij de Mc Donalds en liepen we nog even Praxis tuincentrum binnen. Daar vonden Kenneth en Jill hun decoratiezand en vonden we een goede loopbal voor Kiko. Het eerste rondje ging erg goed, hij heeft er volgens mij wel lol aan!

Terug thuis fietste ik even naar de winkel en daarna dook ik de bank op. Uiteindelijk kwamen Jill en Kenneth erbij zitten. Eerst keken we een film op Netflix, daarna begonnen we aan een Alvin and the Chipmunks. Maar het was al kwart voor 6, dus Kenneth en Jill gingen Twillight kijken en ik begon met koken. Ik maakte barbecue worstjes met aardappelpartjes uit de oven en een salade ! Lekker !

Na het eten deden Kenneth en ik even afwassen. Vervolgens ging hij opruimen en maakte ik de tas klaar. Daarna pakten we Jill’s spullen in en brachten we haar naar huis. Deze gave lucht kwamen tegen toen we er bijna waren. In het echt leken het net engelen vleugels of handen die elkaar aanraakten. Zo apart, maar heel mooi!

We dronken nog wat en toen gingen we weer naar huis. Bedtijd! Het waren 2 super leuke dagen ! Hoe was jullie Koningsdag?

Volgen jullie Ballontraebay al op Facebook, Instagram en/of Twitter ? Zou ik leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 28, 2017 / 12:14 pm

    Dat was weer een mooi stukje van je vakantie en Jill heeft gelogeerd, mooi! Volgende week krijgen we beter weer. Koningsdag is een beetje aan mij voorbij gegaan. Onder het fietsen was het alsof het zondag was. Overal stil in Offenbeek. Ik mag dat wel, rust doet goed! Weer een fijne dag Kelly en groetjes van opa en oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: