20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #148 bezoek en productief dagje

productief

De laatste dag van mijn vakantie was er eentje die als goedgekeurd de boeken in mag ! Aranka kwam gezellig op bezoek en ik was lekker productief bezig. Super dus ! Wat ik zoal heb gedaan vertel ik je graag..

Productief ochtendje

Vanmorgen was ik om half 7 op! Ik had een lijstje dat ik graag af wilde werken, dus daarvoor moest ik wel een beetje op tijd op zijn. Ik wilde namelijk het hele huis even poetsen, bloggen, fotograferen, editten en aan mijn bullet journal werken. Dus tussen 8 en 11 was ik druk bezig het hele huis op orde te krijgen. Nou wil ik niet de indruk wekken dat het smerig was ofzo, maar ik heb een tik dat het zo opgeruimd mogelijk moet zijn. Zeker als ik weet dat ik bezoek krijg!

Aranka op bezoek

Iets na half 12 was Aranka hier om weer eens even ouderwets bij te kletsen ! Dat was namelijk alweer dik een half jaar geleden, wat overigens al een hele verbetering is op het jaar dat daarvoor er tussen zat. Maar goed, we dronken gezellig een kop thee en daarna liepen we naar de Bakker Bart voor een lunch. Aranka had een half stokbroodje filet americain en ik nam een Bartje Bal met alles erop en eraan. Als toetje namen we allebei nog wat lekkers mee voor onderweg naar huis. Ik had zo’n lekkere chocolade muffin, nomnomnom!

Rond een uurtje of 3 ging ze weer naar huis en ging ik boven aan het werk. Ik maakte foto’s, werkte wat dingetjes af en(!) ik begon met editten van de weekvlog! Je leest het goed, ik heb deze week gevlogd. Dus daar was ik ook nog heel wat uurtjes zoet mee.

Leftover Friday

Als avondeten maakte ik een stukje zalm klaar, met daarbij aardappeltjes van gisteren en als groente had ik rode bietjes en komkommer. Daarna ging ik weer verder aan het editten en dat brengt ons nu hier. De vlog is aan het renderen, dan nog een intro en ik moet nog even afwassen. Ook wil ik nog even wat blogjes klaar gaan zetten en aan mijn bullet journal werken. Maar dat zal wel wat zijn voor zondag.

Het was in ieder geval leuk om Aranka weer eens op bezoek te hebben gehad, en fijn om toch ook nog zo productief te hebben kunnen zijn. Hoe was jullie vrijdag? Wat aten jullie vandaag?

 

 

 

 

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 29, 2017 / 8:11 am

    je bent een bezige bij, en je hebt alles gehaald uit je vakantie, dan nu een rustig weekend! liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: