2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #149 & #150 personeelsfeestje

personeelsfeestje

Het weekend en mijn vakantie zitten er bijna op. Ik had weer wat quality time met mijn zusjes, we hadden het personeelsfeestje en we hadden een dag rust. Tijd om op het weekend terug te blikken!

#149 Zaterdag: Personeelsfeestje

Shoppen

Zaterdag begon de ochtend op tijd ! We gingen naar mijn ouders toe waar Kenneth mee zou gaan met papa naar de stort en ik met m’n zusjes richting stad zou gaan. Even naar de bieb en zo in wat winkeltjes kijken.

We amuseerden ons prima, en daarna was toch echt even tijd voor een pitstop bij de Hema. Gezellig tussen de ouderen van de stad in. Ik nam een ijskoffie en een aardbeientaartje, lekker! Daarna liepen we gezellig verder en kocht ik nadat we de hele stad waren doorgecrost een leesboek. Ik had de eerste keer in Engeland een boek gekocht over het leven van een blogster, maar dat lezen liep niet lekker. Dus nu heb ik de Nederlandse versie. Hij heet “Girl Online” voor de mensen die het willen opzoeken, maar ik vermoed dat ik er over een tijdje nog wel wat over schrijf.

Cadeau

Terug thuis liep ik bij mijn schoonouders naar binnen, we kregen namelijk een cadeau! Ze hadden een printer voor ons gekocht, en daar ben ik héél blij mee ! Echt top! Dank jullie wel !! Daarna zaten we daar nog even en toen gingen we nog even naar mijn ouders. Mandy had Hema hotdogs meegenomen en wij lunchte gezellig mee! Rond kwart voor 4 gingen we naar huis en ging ik aan de slag met de printer installeren. Ik was er welgeteld 2 uur zoet mee, maar toen deed hij het ook!

Personeelsfeest

Daarna vertrokken we naar Sevenum waar we het personeelsuitje hadden van Kenneth zijn werk.We gingen met z’n allen een escape room doen, we werden opgesplitst in 2 teams en daarna vertrokken we naar de kamer. Wij hadden de moviekamer, waarbij we in een bus werden gestopt en vanuit daar met raadsels in de speelkamer van Toy Story terecht kwamen. Heel gaaf gedaan, we kwamen alleen wat tijd tekort hahaha. Toen we allemaal weer bij elkaar waren vertrokken we naar een soort zaal voor het verrassingsfeestje voor de baas. Het bedrijf bestaat namelijk al 25 jaar en dat kon natuurlijk niet niet gevierd worden! Met een lopend buffet waar ik geen foto van heb en een hoop gezelligheid werd het gevierd. Uiteindelijk waren we om 2 uur weer thuis!

#150 rustig zondagje

De boodschappen

Gisteren was een hele rustige dag ! Ik was rond 8 uur weer wakker, dus ik besloot te gaan lezen in het boek en alvast een boodschappenlijstje te maken. Om kwart over 10 zat ik in de auto om boodschappen te doen, waarbij ik weer 7 smurfen scoorde.

Terug thuis aten we ons ontbijtje en hing ik de was op ! En daarna reden we naar iemand toe die een bureaustoel voor mij had. Precies zo een als ik graag wilde ! Ze wilde er niks voor, maar ik nam haar toch een doosje chocolade mee als bedankje. Want ja, bij de Ikea was ik veel meer kwijt geweest.

Op bezoek!

Daarna reden we naar mijn schoonouders toe waar we even kletsten en toen gingen we naar mijn ouders. We lunchten mee en toen we daar mee klaar waren hielp ik mama even met de afwas. Jill en Kenneth gingen naar de Praxis voor hun modelbouwproject en mama en ik gingen naar de supermarkt. Papa keek Formule 1 en lette op de hondjes, goed geregeld!

Na de boodschappen verdeelde ik alle smurfen onder ons drieën en wachtte ik op Kenneth en Jill. Mijn spullen stonden namelijk nog in de auto, maar gelukkig waren ze al vrij snel terug. Tijd om artikelen klaar te maken en in te plannen. Ineens schoot het me te binnen dat ik eigenlijk nog prima even naar de Action kon rijden voor printpapier, dus dat deed ik.

personeelsfeestje

Toen ik weer terug was stond het eten al bijna klaar. We aten aardappeltjes met broccoli, witte bonen in tomatensaus en een kipschnitzel. Lekker ! En nu zit ik lekker op de bank met mijn laptopje op schoot. Nog even verder met bloggen en dan zal het wel weer tijd zijn om naar huis te gaan.

Ik heb een prima vakantie gehad ! En het belangrijkste, ik heb bijna alles kunnen doen wat ik wilde. Hoe was jullie weekend ? 

 

 

 

 

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

6 Reacties

 1. oma
  mei 1, 2017 / 7:57 am

  dat is heel fijn, dat je een mooie vakantie hebt gehad en alles weer op een rij heb. Nu weer succes op school en een fijne dag, groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   mei 1, 2017 / 9:44 am

   Dank u wel oma ! Groetjes xx

  • Ballontraebay
   mei 1, 2017 / 9:44 am

   Dat sowieso.

 2. Ans v Zantvoort
  mei 1, 2017 / 10:14 am

  Na een lekker weekje in de Leisterd, hadden we zaterdagavond nog een verlaat verjaardagsfeestje,en zondagmorgen op weg naar Zeeland, voor een gezellig dagje kletsen met vrienden, erg druk allemaal maar wel gezellig, jammer dat de vakantie zo snel om is, maar wens je toch weer veel plezier op school

  • Ballontraebay
   mei 1, 2017 / 10:33 am

   Ah heerlijk ! Dankjewel!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: