2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #151 terug naar school en relaxmiddagje

relaxmiddagje

Vandaag moest ik weer terug naar school! Gelukkig viel het allemaal reuze mee en was ik ook zo weer thuis. Dus eigenlijk was het al met al een prima dagje met een relaxmiddagje.

Tsjoeke tsjoeke fuut fuut

Vanmorgen ging ik met de trein naar school, omdat het de dag van de arbeid was. De dag van de arbeid wil namelijk zeggen Duitse dag bij ons aan de grens. En dan komen de Duitsers allemaal naar hier om te winkelen. Het regende een beetje, maar ik vond het het niet waard om met de auto te gaan. Dus zo ging ik naar school. We hadden een paar vakken en toen was het 12 uur en konden we naar huis.

Relaxmiddagje

Het was een uurtje eerder dat ik naar huis kwam, dus dat was lekker ! Ik besloot na een uurtje niks doen aan de gang te gaan op mijn werkplekje. Het belangrijkste dat ik wilde doen was nog een aantal artikelen inplannen en werken aan het YouTube kanaal. En dat was gelukt ! Dus ik ging op de bank wat YouTube filmpjes kijken, daarnaast begon ik aan de documentaire van Fernando Ricksen. Maar ik kon mijn hoofd er niet bij houden, dus ik stopte er maar weer mee.

AGV’tje gekookt

relaxmiddagje

Toen ik stopte besloot ik maar te gaan koken, want het was inmiddels half 6 ! Ik maakte varkenslapjes in een marinade met gekookte aardappelen en rode kool. Voor het eerst sinds lange tijd dat ik zelf weer eens zoiets maakte haha. Het was overigens wel lekker ! Dus daar was ik wel blij om. Na het eten heb ik nog wat YouTube filmpjes gekeken en even met mama gebeld. Kenneth deed vandaag de afwas terwijl ik het brood aan het smeren was, goed geregeld!

En nu is het voor mij bedtijd, met een beetje hoofdpijn ben ik nu toch wel gaar. Tijd voor wat bedrust en nachtrust !

Hoe was jullie dag vandaag? Hebben jullie nog wat leuks beleefd?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  mei 2, 2017 / 8:06 am

  gewone dagen kunnen ook voldoening geven en je had fijn gekookt. Ga je een documentaire van F.R. maken, dat zal niet gemakkelijk zijn, succes ermee! groetjes oma en een fijne dag xxx

  • Ballontraebay
   mei 2, 2017 / 1:19 pm

   Nee oma, die heb ik gekeken ! Groetjes xx Kelly

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: