0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #152 een leuk dagje

365 plates #152 een leuk dagje

Wat een leuk dagje had ik vandaag! Na school moest ik nog even op pad en daarna belandde ik even bij papa en mama. En er kwam een erg leuk pakketje binnen, een van de redenen waarom ik naar papa en mama ging!

Beetje grieperig

De ochtend begon een beetje grieperig. Ik was niet lekker, had hoofdpijn en ook mijn neus begon te vervelen. Ondanks dat stapte ik gewoon weer mijn autootje in en reed ik naar school. Nog steeds beroerd, maar omdat ik het idee had dat het ook met school te maken kon hebben besloot ik gewoon te gaan. Eenmaal daar begonnen we met een 2 uur durende casus die we voldoende hebben gemaakt. Michelle en ik kwamen 2 punten te kort voor een goed, maar dat geeft niks, want het extra punt krijgen we toch! Hoppa! En daarna kregen we bij het volgende vak weer een nieuwe opdracht voor onze neus geschoven. Waarna ik besloot dat deze opdracht eind deze week begin volgende week ook klaar moet zijn.

Een niet leerzame maar wel productieve middag

Het middag programma was niet even leerzaam als altijd, we startten zelfstandig aan een casus. We brainstormden en we geschreven de basis. Maar daarna verdween de concentratie bij iedereen. Dus het laatste half uur waren we grappige filmpjes aan het kijken op het digitale bord. Om 2 uur was ik klaar en reed ik richting mijn ouders. Eerst maakte ik nog een pitstop bij de apotheek voor hooikoortstabletjes, en toen reed mijn auto een klein stukje achteruit. Dus ik moest mijn auto even inspringen om hem in een versnelling te zetten haha. Grappigste was dat het kwam doordat ik de deur dicht deed.
Toen ik bij papa en mama aankwam waren ze druk aan het opruimen en toen papa vroeg wat er nog allemaal van mij was hielp ik maar gewoon even mee. Net zo gezellig haha. Ook kwam een pakketje met een hele mooie tas binnen, die laat ik jullie binnenkort zien ! Maar goed, na een opruim en sorteersessie en wat te drinken reed ik weer naar huis.

Eerst naar de Plus, waar de kassière o zo vriendelijk was.. Zij was van mening dat ik nee had gezegd tegen de koopzegels, terwijl ik “ja graag” zij. Dus dat was een kleine miscommunicatie. Ik kreeg ze uiteindelijk wel mee!

Makkelijk, gezond en lekker

Leuk

Terug thuis begon ik met koken en ondertussen smeerde ik ook alvast de boterhammen voor morgen. Ik had voor vandaag boerenrolletjes uitgelegd, en daar maakte een aardappelstamp bij met rode kool van gisteren en erwtjes worteltjes. En als toetje had ik wat bananensplit van Danone, een aanrader! Na het afwassen gingen we nog even naar mijn ouders terug toe, nog even buurten samen met Kenneth haha.

En nu is het bedtijd ! Wat aten jullie vandaag?

Volg:

4 Reacties

 1. Ger
  mei 2, 2017 / 11:16 pm

  Wat een leuke dag morgen ook weer zo’n leuke dag ha hi ha hi.

  • Ballontraebay
   mei 3, 2017 / 7:13 am

   Neej vandaag een hele lange dag school haha

 2. oma
  mei 3, 2017 / 5:30 pm

  Zo vliegen de dagen voorbij, altijd druk met van alles en nog wat. Nog maar één dag en je schoolweek zit er al weer op. Dan heb je een lang weekend voor je nieuwe opdracht. Een fijne dag morgen, groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   mei 3, 2017 / 5:48 pm

   Klopt oma gelukkig wel ! Dank u wel ! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: