20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #153 een lange dag met soep

lange dag

Het was een lange dag vandaag ! Wel heel rustig hoor, want de hoeveelheid vakken viel reuze mee en ik was ook zo weer thuis. Al met al een prima dagje waarbij ik je even mee neem!

lange dag!

Vanmorgen stond ik net na de wekker naast mijn bed ! Daar was ik best trots op, aangezien ik nogal van het nog even blijven liggen ben. Ik deed mijn ochtendritueeltje en daarna reed ik op mijn gemakje naa school. Er stond een lange dag voor de boeg, met eerst management ! De hele ochtend waren Michelle en ik ontzettend productief aan de gang en kregen we af wat af moest. Na de lunch kakte we gigantisch in, maar dat gaf niks, want we hadden toch niet zoveel meer om te doen.

Om kwart voor 4 kregen we nog productielogistiek, waarbij ik ook het cijfer terug kreeg van de toetsweek. Een 9,4 ! Ik ben trots haha. Al dat leren niet voor niks geweest! En we sloten af met Duits waarbij we zelfstandig deden werken. Uiteindelijk zat ik rond half 5 in de auto ! Eindelijk naar huis!

Soep met stokbrood

lange dag

Terug thuis ging ik op mijn fietsje even naar de supermarkt. Ik haalde brood, stokbrood met kruidenboter, broodvlees en diepvriespizza’s. Het stokbrood met kruidenboter aten we vandaag samen met een kippensoepje. De diepvriespizza was niet voor vandaag, maar voor morgen, dan ga ik namelijk wokken met een gedeelte van m’n klas en krijgt Kenneth ook wat lekkers. Na het eten maakte ik nog een video over mijn nieuwe tas en daarna deed ik de afwas en maakte ik de boterhammen klaar voor morgen.

En dat brengt ons bij nu ! Lekker even rustig op de bank terugblikkend op vandaag. Kenneth zit even te badderen en dadelijk gaan we richting bed. Een vermoeiende dag, maar toch heb ik een voldaan gevoel. Fijn is dat!

Hoe was jullie dag vandaag, ook lang, rustig maar productief? En wat aten jullie?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

4 Reacties

 1. Ger
  mei 3, 2017 / 8:28 pm

  Nou mooi cijfer ga zo door op het eind zie je vanzelf dat het leren niet voor niets is geweest. Groetjes

  • Ballontraebay
   mei 3, 2017 / 8:28 pm

   Ik doe mijn best 😀 ! Groetjes

 2. Ans. zantvoort
  mei 3, 2017 / 8:37 pm

  Vandaag gezellig met Tamara en Luca naar de film geweest,en toen maar lui een frietje gehaald, proficiat met je mooie punt voor de toets

  • Ballontraebay
   mei 3, 2017 / 8:47 pm

   Oh heerlijk dagje dus. Ik zag al dat jullie naar Boss Baby waren geweest, lijkt me een geweldige film! Dankjewel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: