2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #154 wokken met de klas !

wokken

Zo de dag is zo goed als om en ik moet zeggen dat het geen verkeerde dag was! We gingen namelijk met het gros van de klas lekker wokken. En natuurlijk was er meer vandaag.

Het schoolprogramma

Het schoolprogramma was niet zo spannend vandaag. We startte de dag om kwart voor 9 met rekenen, daarna volgde productielogistiek, vervolgens Duits en tenslotte Engels. Om 2 uur zat ik in de auto en vloog ik weer naar huis. Lekker muziekje aan en gaan met die banaan. Prima, rustig en een beetje eentonig dagje.

Poetsen!

In de middag begon ik met opruimen en daarna stofzuigen door het hele huis. We hadden namelijk s’avonds iemand voor de verwarming op bezoek en ik wilde het graag een beetje stofvrij hebben als hij kwam. Het hoefde niet perfect, maar wel netjes. Ook de rommeltjes ruimde ik op en ik deed alvast een afwas. Daarna was het tijd om mezelf een klein beetje op te tutten voor het avondprogramma van vandaag!

Wokken

wokken

Om half 6 moest ik namelijk in Baarlo zijn bij een wok restaurant. De eerste keer dat ik daar ging wokken en het beviel me wel. Er was niet veel keus, maar genoeg om mijn maagje te vullen! Ik had een bordje met 4 stukjes sushi. Een bordje met garnalen, zalm, mosselen, krabsticks en groenten als broccoli, bloemkool, taugé en komkommer gewokt in zoetzure saus. Daarna een bord met varkenshaas en kipfilet met wat groenten in knoflooksaus. Met daarnaast nog nasi, gebakken ananas en een mini loempia. Vervolgens nog een bordje met een gebakken ananas, mini loempia, paar frietjes, een stukje sushi en kip in zoetzure saus. Tip die ik kreeg: Maggi over de frietjes, ik keek ook mijn ogen uit, maar ik heb geproefd en ik moet zeggen het was lekker! En om nog af te sluiten een bordje met een bolletje chocolade, bolletje karamel en een bolletje pistache ijs, met stukken meloen, een ienimieni brownie en een chocoladezoen. Ik had mijn buikje goed gevuld, niet overvol, maar genoeg en dat was top!

Toen ik thuis kwam was ik net op tijd voor de 2 minuten stilte tijdens de dodenherdenking. Dus daar deed ik aan mee. En om half 9 was de man voor de ketel hier en die kwam met een redelijk positief verhaal. Maar we wachten even de offerte af!

En nu ga ik nog even een beetje uitbuiken en chillen op de bank! Ik heb weekend! Wat aten jullie vandaag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Maud
  mei 4, 2017 / 9:28 pm

  Frietjes met maggi en dan door een mengsel van appelmoes en mayo Heaven!

  • Ballontraebay
   mei 4, 2017 / 9:42 pm

   Ik ga het uitproberen!

 2. oma
  mei 5, 2017 / 7:02 pm

  We hebben al vaker van dat wokrestaurant gehoord. Ligt dat aan de Napoleonsbaan? Vanuit Nederweert komen ze zelfs daar. Dus een goed adres! groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   mei 5, 2017 / 7:49 pm

   Klopt oma ! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: