2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #155-#157 een sportief weekend

sportief

Zo een sportief weekendje zit er weer op ! En wat voor een sportief weekendje was het.. Ik was lekker in de weer en amuseerde mij prima. Tijd om jullie weer even bij te praten over afgelopen weekend!

#155 Bevrijdingsdag

Dat we op Bevrijdingsdag vrijheid vieren is een ding wat zeker is! Ik startte de vrijdag met schoonmaken en boodschappen doen. Ook was ik lekker actief bezig voor Ballontraebay en in de middag besloot ik alvast te koken en keek ik YouTube filmpjes en Netflix. Heerlijk!

Om half 6 zat ik aan een half stokbroodje met een mix van gehakt, sperziebonen, paprika en satésaus. Erg lekker !

Om half 7 was Kenneth thuis en zaten we gezellig op de bank. Tot op de familie app er wat gepraat werd over de laatste wedstrijd van Fortuna Sittard voor dit seizoen. Zo gek als ik ben en met een klein duwtje in de rug besloot ik spontaan naar Sittard te rijden en papa en Jill te verrassen. Die verrassing lukte ! Papa keek geschokt en Jill was erg blij, dus toppie ! EN ze WONNEN !! Dat was het eerste dat dit weekend sportief maakte.Geweldig moment!

#156 fotovakschool en modelbouwtreinen

Zaterdag begonnen we de dag met een open dag van de fotovakschool in Venlo. Samen met Mandy, Jill, Kenneth, Jordy en papa! Een hele mooi en interessant gebouw en een hele interessante school. Deeltijd, voltijd, HBO, MBO, ze gaven het allemaal. Heel gaaf, maar niks voor mij! We gingen gelukkig ook voor Mandy en voor haar paste het perfect en het sloot direct aan op haar opleiding. Dus daar kan ze lekker over gaan brainstormen.

Daarna gingen we naar het station in Venlo, want daar was de open dag van de Treinspoormodelbouw groep daar. Heel leuk ! Ook hoe het was in elkaar gezet vond ik prachtig. We reden met een pendelbus, een bus die al erg oud was, via een omweg naar een ander stukje iets verder op toe. Nu heb ik zelf niet zoveel met modelbouw, maar het was wel leuk om te zien. Moe maar voldaan gingen we weer weg. Kenneth en ik eerst naar huis en de rest terug naar papa en mama.

Vervolgens gingen we ook die kant uit en uiteindelijk belandde we bij hun aan de chinees. Jammie ! En toen bleven we nog gezellig daar tot half 12 of zelfs iets later.

#157 sportief zijn in mij gevonden

Zondag begon de dag al om 7 uur, nou valt dat wel mee, maar door een nachtje slecht slapen was het vroeg. We gingen namelijk samen met papa, Jill en mijn schoonvader vissen ! We reden naar Neeritter, waar een soort visvijver was. Het waren er meerdere, en wij hadden een kleintje tot onze beschikking samen met iemand anders. Dat kwam doordat we pas om half 9 daar waren.. Een beetje laat voor doorgewinterde vissers haha.

We gingen aan de slag ! Papa was de eerste met een forel aan de haak, daarna schoonpaps en de verdere volgorde heb ik niet meegekregen. Jill en ik begonnen namelijk een jacht naar tuinstoelen om op te zitten haha. Daarna nam Jill de hengel in de hand en ging het proberen en toen ik ook nog, alleen hadden wij helaas niks aan de haak. Beetje jammer haha. Uiteindelijk kwamen we met 7 of 8 vissen terug. Papa had trouwens ook weer de laatste haha.

’s Middags ging ik met papa, mama en jill mee naar oma en opa. Kenneth ging aan de slag met de zolder te beplanken voor wanneer de nieuwe ketel komt. Daarna brachten ze mij thuis en kwamen ze nog even mee naar binnen. Dan kon ik mijn werkplekje showen en nog een paar andere dingen, zoals Kiko in zijn bal ! Kevin, een vriend van Kenneth, was er ook, dus dat was gezellig ! Toen ze naar huis toe gingen en we ze uitgezwaaid hadden kletsten we nog even met de buren. Vervolgens was Kiko vertrokken met zijn bal, maar gelukkig wist Kevin dat hij de berging was ingerold.

Ik ging nog even naar de winkel voor pizza en cola, maar kwam vervolgens natuurlijk met wat meer thuis haha. Inclusief 3 smurfen ! Daarna aten we onze pizza’s, de jongens gingen verder met de laptop van Kenneth en ik maakte een ijskoffie en hing op de bank. Een avondje dat ik echt niet verkeerd vond.

En nu is het alweer maandag ! Ik heb gelukkig nog een dagje vrij, dus ik kan nog wat dingen voor mezelf doen en leren voor het examen morgen. Hoe was jullie weekend ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 8, 2017 / 12:16 pm

    dat was weer een weekend met veel variatie en ontspanning. Voor morgen heel veel succes Kelly. Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: