0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #158-#159 Rekenmachine en kinderdagverblijf

rekenmachine

Kiekeboe! Hier ben ik weer ! Tussen het stof en mijn rekenmachine, na een lange dag kinderdagverblijf, heb ik weer tijd voor mijn Ballontraebay gevonden. Gisteren stond in het teken van mijn rekenmachine en leren, vandaag zat ik op een kinderdagverblijf! Ik neem je mee!

#158 Het rekenmachine

Oh jongens, gisteren was mij het dagje wel ! De ochtend begon vroeg voor een vrije dag. Eerst ontbijten en de 365 plates afmaken. Daarna het bed verschonen, het hele huis stofzuigen, Kiko’s kooi verschonen, afwassen en ga zo maar door. Om 11 uur zat ik in de auto naar mijn ouders.

Daar kwam ik eigenlijk vooral voor de gezelligheid. Ondertussen was ik aan het leren voor het examen van vandaag. En toen ik daarmee klaar was, Jill terug thuis was en mama klaar met werken dronken we wat en gingen Mandy, Jill en ik op pad. Eerst naar de Praxistuin voor Kiko, daarna naar de Aldi voor lege flessen en toen nog even naar de Plus voor wat spulletjes. Toen ik ze met wat boodschappen terug thuis had afgezet reed ik weer naar huis.

Ik maakte vissticks met aardappeltjes en groenten. Niet zo spannend, maar het smaakte prima. Daarna reden Kenneth en ik weer naar mijn ouders toe. Ik nam mijn leerspullen mee en onder het genot van een stukje citroen kwarktaart gemaakt door Mandy ging ik weer leren. Om 10 uur waren we weer thuis en kwam ik erachter dat mijn rekenmachine nog in Roermond lag.. Dom! Gelukkig wilde papa hem vandaag komen brengen.

#159 Welkom op het kinderdagverblijf

Vanmorgen begon de dag met een afwas van gisteren en daarna mijn ontbijtje terwijl ik blogjes las. Toen de boterhammen op waren begon ik weer te leren. Rond kwart over 8 ging de bel en stond mijn reddende engel Papa voor de deur met mijn rekenmachine ! Thanks Papa!! Daarna ging ik weer verder en rond een uur of 8 zat ik in de auto. Ik praatte mezelf moed in dat ik het kon en zo ging ik dan ook mijn examen in. Ik kon alles invullen en herkende veel van het oefenen. Nu duimen draaien voor het resultaat!

Het kinderdagverblijf

De rest van de dag zouden we maar met 3 man zijn, de overige 11 gingen naar een loods om spullen op te ruimen voor Venlostormt. Uiteindelijk waren we met 4, omdat ze een iemand hadden laten staan. En toen begon het kinderdagverblijf. Een uur wachten op 20 minuten Netflix en kletsen over de zomervakantie. Een half uur pauze en vervolgens 2 uur werken aan een casus waarvan het concept ingeleverd moest worden. Dat werd goedgekeurd als we zoals we hadden aangegeven nog 2 dingen aanvulden.

Daarna een kwartier wachten en vervolgens onder een bekertje chocolademelk nog een uurtje werken aan de plannen van Venlostormt. Ik kan oprecht zeggen dat het voelde alsof ik in een kinderdagverblijf zat. Ik miste alleen nog het fruithapje, de blokken en het middagdutje. Nu konden mijn leraren er ook niks aan doen, tenslotte zijn we verplicht een bepaald aantal uur te draaien. Maar het was net een kinderdagverblijf.

Terug thuis wandelde ik even naar de winkel voor wat spulletjes. Vervolgens zette ik de bagels alvast in de oven voor de burger die je hierboven ziet staan. Wat het is ga ik nog niet delen, maar als tip geef ik je wel om de visburgers van Iglo te halen bij Plus ! Die zijn nu 2e halve prijs. Het recept volgt volgende week. Ik at gezellig samen met Kenneth en daarna ging hij in bad en begon ik aan de afwas. En dat brengt ons op nu! Lekker op de bank met de laptop.

Wat aten jullie vandaag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. ans van Zantvoort
  mei 9, 2017 / 10:37 pm

  Weer lekker gezond, aardappels boontjes en blinde vink

 2. Ger
  mei 10, 2017 / 12:10 am

  Kip tussen een gekruid papiertje gekookte aardappel en komkommer salade

 3. oma
  mei 10, 2017 / 8:38 am

  Ja, wat een dagje! Het kinderdagverblijf kon ik eerst niet goed volgen, maar ben er achter. Verder ook gezond gegeten, echt belangrijk. Een heel fijne dag en succes met alles. Liefs oma xx

  • Ballontraebay
   mei 10, 2017 / 9:35 am

   Dank u wel! Liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: