2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #16 pasta pesto

365 plates #16 pasta pesto

Vandaag probeerde ik wat te maken waarmee ik de diepvries kon legen, maar wel wat anders dan anders. Plus het moest simpel zijn. Dus deed ik wat dingen in de pan en dat maakte dit..

Macaroni met pesto, gebakken spekjes en spinazie er doorheen ! Ik moet zeggen dat het niet tegen viel. Alleen miste ik wel wat zoets, dus toen ik nog wat opschepte en er loempiasaus overheen deed vond ik het pas echt lekker. De volgende keer maar op jacht naar een zoetje voor er doorheen 🙂 

Hebben jullie wel eens pesto gebruikt in gerechten ?


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: