2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #160 – #161 proberen uiensoep te maken

uiensoep

Het is druk door de dag heen zeg. School tot kwart voor 4, even afschakelen en dan kan ik alweer gaan koken. Beetje vervelend maar het is niet anders! Ik neem je mee met mijn uiensoep avontuur, en natuurlijk veel meer!

#160 Geen idee meer!

Het is echt erg, maar ik kan me maar weinig herinneren van gisteren. Ik moest later beginnen op school, dus ik deed rustig aan. Wat me wel bij staat is dat ik de uitslag van het examen had gekregen ! Een 8,6 ! Hoppa die is binnen. En de rest deed er volgens mij niet toe.

Op weg naar huis haalde ik de mijlpaal van maar liefst 6000 km die ik heb gereden met mijn wagentje. Aankomende maand krijgt hij een grote beurt, en ik hou mijn hart vast met wat ik dan mee ga maken. Maar het is echt de beste aankoop geweest het afgelopen jaar! 

Terug thuis dook ik de bank op met een ijskoffietje en Jo Frost op Netflix. Heerlijk om te kijken. Ik baal dan ook dat ik nog maar één aflevering heb.. Ondertussen was ik bezig met een planning maken voor deze maand en aankomende maand, aangezien het einde van het schooljaar eraan komt!

Voor het avondeten maakte ik een portie spaghetti met verborgen groente en sla! Heel lekker, alleen liet ik de saus ploffen in de magnetron, dus die kon ik erna poetsen. Bummer! Na het eten gingen we nog even buurten bij mijn ouders en m’n schoonmoeder. Mambootje was jarig en Jive vandaag, dus ik moest die kant uit om even met ze te knuffelen! 10 jaar alweer!

#161 happy birthday Jive en uiensoep

Jive was vandaag jarig, 10 jaartjes alweer, wat gaat die tijd snel ! Hopelijk gaat de tijd nu een beetje op de rem.

’s Ochtends stond er een dikke file op de A73 naar school! Kenneth gaf me dat gelukkig nog door voor ik vertrok, dus ik ging door de dorpen over Duitsland naar school. En ik was op tijd ! Ik had de grootste lol en was trots op mezelf dat ik die route had weten uit te stippelen. De rest van de ochtend was niet zo bijzonder.

’s Middags brachten we een bedrijfsbezoekje aan Fancom. Een bedrijf dat zich richt op de automatisering van stallen in de intensieve veehouderij. Interessant om te zien en het deed me denken aan het bedrijf waarvoor ik heb gewerkt. Ik moet zeggen dat Fancom het beter geregeld had als zij, maar goed ik weet niet hoe het nu bij de firma er aan toe gaat.

Terug op school reed ik weer naar Duitsland voor een bezoekje aan de DM, daarvan deel ik morgen een shoplog ! Erna gooide ik de tank vol voor €1,349. Dat voelde fijn haha. Thuis begon ik met het snijden van uien en maakte ik een uiensoep. Dat hij overkookte en de complete kookplaat vies was zal ik maar niet vertellen.

Hij smaakte wel lekker ! De volgende keer ga ik het toch iets anders doen, maar voor een eerste keer was hij geslaagd.

Na het kommetje uiensoep nam ik nog wat spaghetti van gisteren en wat kwark. Ondertussen keek ik weer naar Jo Frost. Na het eten filmde ik de shoplog en deed ik de afwas. Toen Kenneth terug thuis was om half 8 ging ik de video bewerken en uiteindelijk keek ik het Eurovision songfestival.

En nu is het tijd om heel snel de boterhammen te smeren en naar bed te gaan! Morgen is het weer weekend!

Hoe gaat het met jullie ? Al plannen voor het weekend?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  mei 12, 2017 / 8:19 am

  Nee Kelly, de tijd gaat niet op de rem. Ik denk dat we te veel willen en dat is eigenlijk wel een goed teken. Proficiat met je 8,6, dat is super! Een fijne dag vandaag en dan is het weer weekend, veel plezier zondag! Groetjes en liefs van oma xx

  • Ballontraebay
   mei 12, 2017 / 8:36 am

   Dank u wel! Groetjes en liefs xx

 2. Chieff58
  mei 12, 2017 / 8:29 am

  Gefeliciteerd met de 8.6. Een prima cijfer. En met de soep komt best wel goed volgende keer. Groetjes tot zondag. José xx

  • Ballontraebay
   mei 12, 2017 / 8:37 am

   Dankjewel! Tot zondag ! Groetjes xx

 3. José
  mei 12, 2017 / 8:31 am

  Sorry foutje. José

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: