2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #162-#164 speciale vrijdag en het weekend

speciale

Het weekend is alweer voorbij ! Dat wat begon met een korte en speciale vrijdag eindigde in een weekend vol met gezelligheid en familie. Ik genoot er erg van !

#162 Korte speciale vrijdag

Het was een korte dag op school ! We hadden eigenlijk een hele lange dag, maar dat wisten we zo in elkaar te bouwen dat het een korte dag was. Daarnaast kregen we taart, omdat we het cijfer voor onze transportplanning nog steeds niet hebben gekregen.. Goed geregeld dus !

Na school ging ik thuis opruimen en poetsen, maar vooral ook een beetje rommelen. Ik had niet veel zin om van alles te doen, dus ik ging aan de slag met een planning voor de komende 7 weken. Dan is namelijk het einde van school in zicht !

Als avondeten maakte ik spaghetti en een broodje bapao warm. Niet het je van het, maar het smaakte prima! Daarna reed ik snel naar de Plus en vervolgens naar mijn ouders, waar Mandy en Jordy waren. Die hadden namelijk een goede 20 weken echo gehad en wisten het geslacht ! En ik krijg een NEEFJE !!! Echt een speciale vrijdag.

#163 Gender reveal foto’s maken

Zaterdagochtend gingen Kenneth en ik gezellig samen ontbijten op het terrasje bij de Bakker Bart. Even wat quality time, die ik erg leuk vond ! Na het eten liepen we weer naar huis en rommelde nog wat aan. Daarna kwamen Jordy, Mandy en Jill !

Kenneth en Jordy gingen boven sierlijsten plakken, Jill ging lekker aan de gang beneden en Mandy en ik gingen naar het dorp. We gingen namelijk spulletjes halen om foto’s te kunnen maken van het feit dat het een jongetje is. Zo leuk om te doen ! Ik heb er echt van genoten ! Ook het foto’s maken was geweldig. Ik kreeg kramp wat zorgde voor de spontane foto, met die leuke lach !

Na het foto’s maken was het al gauw kwart over 5 en brachten Mandy en ik Jill naar huis. Jordy had honger dus die ging koken haha. Met als gevolg toen we terug waren hij al had gekookt. Dat was humor ! We hadden ’s morgens besloten dat we hamburgers zouden maken met wat aardappeltjes. Dus zo gezegd, zo gedaan. Bedankt Jordy, het was erg lekker !

Daarna hingen we met z’n allen op de bank en keken tv. Tegen 8 uur gingen Jordy en Mandy naar huis en schreef ik de mama editie van Kelly’s cup of tea. Ondertussen begon ik om 9 uur te kijken naar het Songfestival. De meiden hebben het naar mijn mening goed gedaan, maar ook het jodelnummer vond ik geweldig. Dat Portugal heeft gewonnen begrijp ik niet, maar dat laten we maar links liggen !

#164 high tea en Moederdag

Gisteren was het Moederdag ! We begonnen de dag met wat poetsen en rond kwart over 10 liepen we naar oma. We keken in de tuin, ik mocht van oma hak potjes uitzoeken, de rest kwam erna en toen dronken we gezellig wat en aten vlaai. Rond 11 uur liep ik met opa naar de Plus ! Hij had nog wat nodig en ik ook, dus ik ging gezellig mee ! Daarna hebben we nog een tijdje gezeten en toen moesten wij weer naar huis.

Mijn schoonouders kwamen namelijk langs, want we gingen met ze naar een high tea op de Maashopper. Heel erg leuk om eens mee te maken ! Er was genoeg te snoepen, maar erna namen we toch nog een curryworst, want we hadden nog honger. Het uitzicht was prachtig om te zien, zeker met de wolken die er boven hingen, dus ik maakte weer genoeg foto’s. Om 5 uur waren we weer aan wal en gingen we naar huis. Mijn schoonouders bleven nog even en daarna gingen ze weer naar huis.

Uiteindelijk aten we nog een frietje (kreeg ik niet op, maar goed) en toen gingen we naar mama toe voor Moederdag. Ik had nog wat dingen geshopt bij de DM voor haar en dat moest ik natuurlijk nog geven ! Ik zat alleen maar gezellig op de bank en daar genoot ik wel van. Op een gegeven moment plofte Kenneth naast me en dat gaf een tafereeltje als de foto hieronder! De grootste lol! Dankjewel mama voor de foto!

En toen was het weekend weer voorbij. Donderdag heb ik vrij, dus nog even doorbijten ! Hoe was jullie weekend?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: