20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #165 het was weer maandag!

maandag

Het was weer maandag ! De dag is voorbij gevlogen, zoals dat iedere dag wel gaat. Maar hey, mij hoor je niet klagen. Een rustig dagje school, in de pauzes genoten van het zonnetje, en op tijd weer thuis huishoudelijk rommelen. Prima!

Goodmorning sunshine

Het zonnetje scheen vanmorgen weer machtig mooi ons huisje in. Wat kan ik genieten van het ochtendzonnetje ! Ik reed op tijd weg voor een dagje van kwart voor 9 tot 2. Een en hetzelfde vak. Of ja eigenlijk een project. Michelle en ik zijn weer lekker opgeschoten en daar ben ik wel blij mee !

Huishoudelijke taken

Voor ik naar huis reed deed ik eerst wat boodschapjes bij de Plus. Voor €25,87 had ik alle boodschappen binnen, dus dat was wel lekker ! Nou zal ik gegarandeerd nog wel een keer brood halen en ik ben uien vergeten. Maar het is een goed begin denk ik zo!

Daarna ging ik verder aan een casus Fancom, omdat ik er vanuit ging dat het morgen af moest zijn. Gelukkig zei Michelle op tijd dat het woensdag af moet zijn, waardoor ik er meteen mee stopte. Ik deed nog wat huishoudelijke klusjes en daarna maakte ik even het artikel voor morgen klaar.

Maandag eten

maandag

Ik was vanmorgen vergeten vlees uit te leggen, dus maakte ik weer een visburger, met wat aardappeltjes en groente. Ondertussen deed ik even de afwas en toen kwam Kenneth thuis en konden we eten! En dat heb ik net op. Zo meteen maak ik nog even de afwas af en dan ga ik snel naar mijn ouders. Mijn zusje had wat uitgeprint nodig voor school, dus bood ik haar aan het even uit te printen en te brengen.

Dus dat was vandaag! Wat aten jullie vandaag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  mei 15, 2017 / 7:14 pm

  Wij aten vandaag kip met kerriesaus en bloemkool, samen met basmati rijst, mmmm

  • Ballontraebay
   mei 16, 2017 / 8:33 am

   Mmm lekker !

 2. oma
  mei 16, 2017 / 8:23 am

  zo vliegen de dagen om, je bent ook altijd bezig en weer even thuis geweest! Een fijne dag Kelly, liefs oma

  • Ballontraebay
   mei 16, 2017 / 8:34 am

   U ook ! Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: