2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #166 bedrijfsbezoek en vliegende Kiko

bedrijfsbezoek

Het was warm vandaag zeg, niet verkeerd hoor, maar je moest het wel rustig aan doen. We hadden vandaag een bedrijfsbezoek op de planning en ’s avonds kreeg Kiko onbedoeld nog een vliegcursus.. Ik klets je even bij!

Bedrijfsbezoek naar OCÉ

Vanmorgen begon de dag op tijd met informatie over tenders opzoeken. Volgende week starten we weer met deelexamens. Vandaag konden we ons daar op voorbereiden. Dus zo gezegd zo gedaan. Ik ben er klaar voor! Daarna hadden we nog een uurtje Engels en toen was het tijd voor het bedrijfsbezoek.

We gingen op bedrijfsbezoek naar OCÉ. Een bedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Venlo en die grote printers bouwt. Heel interessant om te zien hoe ze dat doen. Dat deden we trouwens niet voor niks, ook hier hangt een casus aan vast. Leuk was wel dat ik een collega van Kenneth tegen kwam daar ! Ik heb maar weer even staan zwaaien, want ja, daar wordt ik vrolijk van haha. Dat was ook de collega met wie ik regelmatig een praatje maakte op mijn stageplek.

Boodschapjes doen

Terug thuis wandelde ik even naar de Plus voor o.a. een zak snoep voor een leraar, en wat andere dingetjes. Daarna was het alweer bijna tijd om te koken, dus koelde ik even af op de bank en maakte ik nog wat outfit foto’s in de tuin. Als je nieuwsgierig bent naar het resultaat, het staat morgen online!

bedrijfsbezoek

Daarna begon ik aan het avond eten. Ik maakte wat aardappeltjes klaar met een cordon bleu, rode kool en een soort homemade komkommer-augurk salade. Erg lekker!

Vliegende Kiko

Na het eten waste Kenneth en ik af en daarna was het tijd om Kiko zijn kooi te verschonen. Ik liet hem rondrennen in zijn bal en ik ging aan de slag met de kooi. Alles ging goed, ik controleerde ondertussen of hij niet weer in zijn bal zou plassen. Maar toen ik dus klaar was, zat Kiko niet meer in zijn bal. Meneer was naar de klapdeuren gelopen, en daar pakte ik hem dan ook op. Of hij schrok, ik weet het niet, maar hij was driftig in mijn handen en beet me in mijn hand. Maar doordat hij zo druk was verloor ik de grip en schoof hij de tafel op, en vervolgens af via de stoel de grond op. Een vliegende Kiko dus ! Hij was er niet van onder de indruk gelukkig, dus hij patert nu nog vrolijk rond. Ik had het daarintegen weer even gehad haha. Na wat betadine en een pleister besloot ik mama even te bellen hoe het zat met een tetanus spuit, maar dat was dus niet nodig.

Vervolgens aten Kenneth en ik ons toetje. Een Almhof hoekje wat trouwens erg lekker was ! Aanrader! Daarna ging ik verder met bloggen en dat brengt ons hier !

Het was me het dagje wel ! Hebben jullie de warmte buiten kunnen houden?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  mei 17, 2017 / 7:58 am

  we hebben de rolluiken laten zakken, voordat de zon op de ramen kwam en binnen bleef het aangenaam, behalve in de serre, daar was het ook 28 graden. Vandaag nog warmer, maar we moeten ons aanpassen.
  Hou het koel vandaag Kelly. Groetjes en liefs van oma xx

  • Ballontraebay
   mei 17, 2017 / 8:03 am

   Slim ! Rustig aan opa en oma ! Doe ik. Groetjes liefs xx

 2. ans v Zantvoort
  mei 17, 2017 / 8:54 am

  Grappig, ik had ook zo’n toetje gisteren, straks ga ik Luca weer van school halen en vanavond met z’n alle barbecuen, fijne dag verder

  • Ballontraebay
   mei 17, 2017 / 9:01 am

   Heerlijk! Geniet ervan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: