2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #167 & #168 heet en een nieuwe ketel

heet

De afgelopen 2 dagen zijn weer voorbij en het waren 2 volle dagen. Een dag waarbij het heet was en ik gewoon school had tot kwart over 3 en een vrije dag waarbij de nieuwe ketel werd opgehangen. Het was niet niks, maar we hebben het overleefd!

#167 Het is heet!

Goedemorgen!

De ochtend begon al vroeg, om kwart over 4 ging de eerste wekker. En ik voelde de warmte al om me heen. Om 6 uur ging mijn wekker en bleef ik nog heel even liggen. Uiteindelijk nadat ik een zomers outfitje uit de kast had getrokken nam ik roze nagellak mee naar beneden en ging ontbijten. Daarna nog even het artikel over mijn favoriete outfit met Trublue tas schrijven en tussendoor alle nagels lakken. Uiteindelijk trok ik mijn sandaaltjes aan en toen was het op naar school.

Heet op school

Het was zo heet ! Op school was het echt alle ramen en deuren open en weg puffen. Het leek wel een bevalling waar we doorheen moesten. Gelukkig was er niet heel veel te doen op school, en uiteindelijk waren we klaar om kwart over 3. Toen reed ik vlug naar de Lidl voor het avondeten en daarna naar huis. Met een glaasje ijsthee met ijsklontjes en mijn voeten hoog koelde ik af.

Pastasalade met tonijn en rucola

Ik maakte een pastasalade met tonijn, rucola, wortel, paprika en ui. Erg lekker ! Daarna deed ik de afwas en toen kwam Kenneth naar huis. Ik maakte vlug de boterhammen klaar en toen reden we nog even naar mijn ouders.

Toen we arriveerden liepen mama, Mandy en Jill net weg. Dus ik ging vrolijk op mijn teenslippers mee! Ik was blij toen we terug waren, maar het was wel lekker om nog even te wandelen. Alleen die slippers was niet ideaal.

Na het wandelen maakte ik ijskoffies met ijsklontjes en slagroom. Lekker om mee af te koelen en natuurlijk smaakt het heerlijk! Ijskoffie kan ik iedere dag wel drinken. Daarna bleven we nog een tijdje hangen en toen reden we weer naar huis!

#168 een nieuwe ketel

Afkoelen en de nieuwe ketel

Daar waar het gisteren nog zo heet was, koelde het vandaag lekker af ! Het grappige was, tenminste dat vond ik zelf, dat we vandaag de nieuwe ketel kregen. Het was warm buiten en nu hebben we weer een ketel voor de warmte in huis en heet water. Hopelijk gaat daarmee ook de gasrekening omlaag, want dat was niet grappig! In ieder geval kwamen ze hem vandaag plaatsen!

Schoolwerk, vrije tijd en koffie

Tja waar gewerkt wordt moet ook koffie worden gezet. Dus zo gezegd zo gedaan, en zo liep ik een aantal keren koffie te serveren, niet heel veel hoor, eigenlijk was het op pauze tijden. Ondertussen ging ik aan de slag met de casus voor Fancom. Ik begon om 8 en eindigde om 2 hiermee. Daarna deed ik nog wat aan een andere opdracht en vervolgens ging ik de Sims 3 spelen. De jongens hier begonnen om kwart voor 9 en kwart voor 10 en stopte om half 7. Uiteindelijk waren ze weg om 7, een hele lange dag kun je wel stellen. Er kwam ook nog een nieuwe thermostaat en een app bij, dat was wel heel cool!

Toen ze weg waren maakte ik gelijk een foto van hoe de nieuwe ketel hangt. Kun je je voorstellen dat dit een hele verbetering is op de diepvries die er eerst hing ? Ongeloofelijk! Maar goed we zijn geupgrade van 1986 naar 2017. Top!

Mexicaanse ovenschotel 2.0

Met wat inspiratie van verschillende recepten die ik had gelezen maakte ik vandaag een Mexicaanse schotel om het zo maar te noemen. Het was erg lekker en voor herhaling vatbaar met her en der een aanpassing. Ik denk dat als ik het perfect heb, het recept wel hier komt te staan. Dus even geduld ! Het is namelijk niet echt een recept dat je dagelijks op het menu moet zetten haha.

Daarna at ik nog een bakje yoghurt en toen was het tijd om Kodi in orde te brengen op de tv. Nu kan ik Sing en Boss Baby kijken (zo leuk!). Daarna deden Kenneth en ik de afwas en een hele tijd later zet ik een punt achter dit artikel.

Het waren 2 volle dagen, maar ik moet zeggen dat vandaag heel vermoeiend was. Gek is dat, amper wat gedaan, maar total loss ! Wat aten jullie vandaag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 19, 2017 / 12:09 pm

    wij eten alle dagen “lekker”, steeds iets anders, maar iedere keer hebben we weer grote trek. Het was warm en dat vermoeide menigeen. Gelukkig was het van korte duur. Proficiat met de nieuwe ketel, ik ben benieuwd of deze ook “terugval” heeft. Die nieuwe “Vaillant”, die wij nog geen jaar hebben, zijn we niet tevreden over. Een fijne dag nog en het is zo weer weekend. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: