2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #169 school en een knutselmiddagje

knutselmiddagje

Mijn vrijdag was een heerlijke rustige dag ! Eerst school, daarna wat aan het huishouden en dat topte we af met een soort knutselmiddagje. Zo moeten weekenden beginnen!

Mijn favoriete truck

Als het goed is heb ik jullie wel vaker verteld over mijn favoriete vrachtwagen. Een wagen die de reden is dat ik deze opleiding volhoudt, tenminste zo voelt het haha. Hij kwam me tegen moet toen ik net richting school ging, dus daar moest ik wel even een foto van maken!

School

School was prima vol te houden. Het eerste uur bracht ik snel een klasgenoot terug naar het station, want die moest hals over kop wat gaan regelen. Daarna hadden we weer een paar uur Venlostormt en toen sloot ik af met productielogistiek. Helemaal prima! Het laatste uur was Nederlands, maar daar leverde ik studiemiles voor in, want die les kon ik zonder problemen missen.

Knutselmiddagje

Toen ik thuis kwam at ik mijn lunch op en ging ik aan de slag met het stofzuigen door het hele huis heen. Niet alles, want morgen gaan we weer klussen. Na het stofzuigen pakte ik mijn bullet journal met alle spulletjes, mijn laptop en installeerde ik mij met Boss Baby voor de tv. Heerlijk zo’n knutselmiddagje. Ik heb me prima geamusseerd, bijna een traan gelaten bij de film, en daarna was het tijd om te koken!

Dinner

knutselmiddagje

Het avondeten bestond vandaag uit noodles met japanse groente in een boemboe kruidenmix met hamblokjes. Het was erg lekker ! Tot dat je stopte met eten, toen begon het te branden. Dus de volgende keer gebruik ik daar wat minder van. Kenneth was ook al thuis, dus we deden samen de afwas en nu zitten we gezellig samen Family Guy te kijken. Zo meteen rijd ik even langs het installatiebedrijf van de ketel, want iemand is zijn vest vergeten en daarna ga ik nog even bij mijn ouders buurten.

Het was een goed begin van het weekend ! Hebben jullie plannen voor het weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: