0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #17 en #18 weekend!

365 plates #17 en #18 weekend!

Goedenavond! Dit weekend was zo vol en druk dat de update er even tussen schoot. Maar nu heb ik tijd om het weer bij te werken. Een weekend vol lekkers! En buikjes overvol, maar dat was het meer dan waard !

Zaterdag zijn Kenneth en ik uiteten geweest met mijn schoonouders bij Atlantis in Nederweert. Een wereldrestaurant, waar je voor €33,50 3 uur kan eten en drinken wat je wilt. Van de Europese keuken tot de wok, van grill tot oesters, en van poffertjes tot suikerspin, je kunt er alles eten. Voor Kenneth en mij was het de 3e keer, en het was net zo lekker als alle andere keren. Laat ik jullie maar gewoon meenemen door mijn bordjes.


Ik startte met de Sushi, daar had ik gigantisch veel zin in. Dus dat werd een bordje vol. De rode zal ik alleen niet meer nemen, die was HEET!

Daarna nam ik een bord met wat salade, een stukje Duitse worst, Tjap Tjoy, kipnuggets, frietjes en een beetje mayonaise. Hmmm, lekker!

Mijn laatste bordje voor de toetjes sloot ik af met een stukje pizza tonno, mijn favoriete smaken sushi en jawel, een oester. Maar nee, die oester is niet mijn ding, het is alsof je Zoutelande in je mond hebt. Ik vind het heerlijk in Zoutelande, maar niet om in mijn mond te hebben.


Mijn eerste bord toetjes. Karamel met slagroom, cheesecake, brownie, tiramisu, chocolate fudge en chocolade taart.


Het 2e bord. Aardbeienmousse, nog een mousse, nog een chocolade taartje, een donut, lange vinger met chocolade uit de fontein en poffertjes met witte chocolade uit de fontein met discodip.


En last but not least.. Citroenijs, met chocolade ijs, en meloen! En nee die kreeg ik helaas niet meer op.
Ik liep tonnetje rond naar buiten, maar dat was het waard!

Zondag:


Ik maakte wraps naar een recept van Lekker & Simpel. Heel erg lekker ! Met gehakt, ui, knoflook, tomatenblokjes, geraspte kaas en in plaats van een paprika deed ik er 3 in. Die moesten namelijk op. Kenneth en ik hadden allebei nog een 3e genomen.

Het waren beide dagen geslaagde maaltijden als je het mij vraagt ! Zijn jullie al eens bij een restaurant geweest als Atlantis ?

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: