2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #170 & #171 een weekend wokken

wokken

Wat een weekend hebben we gehad ! We gingen 2 keer wokken, tuinierden erop los en we relaxten en maakte toffe stroopwafels. We amuseerden ons prima, en nu is het tijd om jullie mee te nemen door het weekend ! En aan het einde heb ik een kleine mededeling..

#170 tuinieren en wokken

Zaterdag stond ingepland om te gaan tuinieren. Theo, een maatje van Kenneth en collega, kwam samen met zijn zoon ons helpen met de elektriciteit. En mijn schoonouders kwamen om met de hoge druk alles af te spuiten en te helpen. Heel fijn ! De elektriciteit ging helemaal prima, Theo had ook een verrassing waar ik al van wist ! Hij had namelijk lampen gekocht voor Kenneth, daar waren we heel blij mee ! Die zie je dus hieronder.

De tuin was nog een interessante opgave, voor was de grond keihard, dus daar ging met moeite het onkruid eruit. En achter was de grond ook hard en zat het onkruid diepgeworteld. Maar dat moest er eerst uit om de vloer af te kunnen spuiten. Uiteindelijk was de dag zo goed als om en heeft mijn schoonvader alleen de oprit afgespoten. Wat een verschil!!

Theo en Kenneth, buurman en buurman, collegaatjes, hilarisch, net een kopietje haha.

Wokken deel 1

Als bedankje voor Theo en zijn zoon Rick gingen we met z’n allen wokken ! Heel erg lekker natuurlijk. Ik heb alleen (jammer genoeg) niet alles op de foto gezet. Als in vergeten en ik had honger, haha! Ik had soep en sushi vooraf, toen een bord met wok gerechten en daarna nog 3 kommetjes toetje, lekker !

Een van mijn kommetjes was 2 bolletjes pistache ijs met een bolletje chocolade en aardbeien met slagroom en discodip. Jum!

Op de terugweg naar huis liepen we langs dit super schattige veulentje. Ik weet waar mijn oud brood naar toe gaat!

Het eindresultaat, heel erg blij mee ! De lampen zorgen ervoor dat de hele plaats verlicht is, alleen zie je dat nu niet.

#171 relaxen en wokken

Goedemorgen

Goedemorgen zonnige zondag ! Ik ging lekker op de fiets even naar de Plus voor broodjes. Een goede start van de dag.

Mijn ontbijtje ! Een Italiaanse bol, een kaas-ui broodje, 2 plakjes worst die Kenneth er op legde en een bakje fruit met appel en nectarine. Daar had ik wel spijt van, #hooikoorts!, wat een jeuk gaf dat. Kleine bummer.

Het resultaat van de hele middag tuinieren. Ik ben er super trots op en verheug me erop te kunnen gaan zonnen in de tuin. Laten we de spieren in mijn hand maar even links liggen, die doen nu, maandag, nog pijn.

Stroopwafels

’s Middags gingen we naar mijn ouders en Jill. Jill en ik wilden bovenstaande stroopwafels maken naar aanleiding van een bedrijfje dat zich in Amsterdam gaat vestigen. Ze leken ons super lekker, maar de kans dat wij naar Amsterdam afreizen is heeel klein. Dus dan proberen we het maar zelf. En dat was heel erg geslaagd!

Wokken deel 2

’s Avonds gingen we met mijn schoonouders weer wokken, maar dit maal in Heinsberg. Het was erg lekker, maar niet hetzelfde als hier. Dat maakte het overigens ook wel weer leuk! De sushi was op de krab na erg lekker. Zij gebruiken andere ingrediënten als bij ons, hier zijn ze lekkerder, maar daar zeker niet verkeerd.

Ik had 2 bordjes wok, een met vlees (zelfs kangaroe, ook lekker!), een met vis, een bordje sushi, 2 bordjes toetje en een paar frietjes omdat ik de mayonaise zo lekker vond. Hierboven zie je het eerste toetje.

Terug thuis hingen we nog even bij mijn schoonouders en daarna gingen we nog even naar die van mij om wat spulletjes op te halen en toen nam ik ook mijn map met tekeningen van het vmbo mee. Die stonden namelijk nog op de kamer van Mandy en dat is natuurlijk niet de bedoeling vind ik! Hierboven zie je het eindstuk dat ik maakte voor mijn examen. Binnenkort zal ik mijn stukken eens delen en uitleggen waar het allemaal voor staat!

Mededeling

Voor de aankomende weken zal ik vooral de 365 plates gaan delen en andere artikelen wanneer het uitkomt. Het is druk op school, waardoor ik geen goed overzicht meer heb over wat eerst moet. Ik zal wel wanneer ik iets anders heb dit gewoon delen middels een artikel. Dus gewoon nog 7 dagen een artikel, maar alleen wat minder hoeveelheden. Kan ik van de zomer lekker fris verder!

Zo en dat was het weekend alweer! Wokken, werken, chillen, een prima combinatie waar ik zeker van heb genoten. Ondanks de spierpijn ! Hoe was jullie weekend?

Hou het koel!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

9 Reacties

 1. Ans v zantvoort
  mei 22, 2017 / 8:48 am

  Wat een druk maar ook gezellig weekend, en wat ziet de tuin er al mooi uit, we komen gauw eens kijken x

  • Ballontraebay
   mei 22, 2017 / 8:55 am

   Jullie zijn meer dan welkom! X

 2. José
  mei 22, 2017 / 9:36 am

  Dat was zeker druk. Maar ook gezellig samen. Dan nemen we de spierpijn maar voor lief. Nu wordt het heet, dus het zwembad kan opgezet en wij gaan lekker naar de camping.xxx

  • Ballontraebay
   mei 22, 2017 / 10:06 am

   Dat klopt als een bus ! Lekker, geniet ervan ! Xxx

 3. Ger
  mei 22, 2017 / 10:00 am

  Het was inderdaad fantastisch wel behoorlijk pijn aan de rug en 2 weken lijnen voor niets geweest ben weer terug waar ik ben begonnen (shit). Maar ja het was lekker en leuk. Zo jullie moeten nu de rest zelf afmaken ha ha hi hi.

  • Ballontraebay
   mei 22, 2017 / 10:08 am

   Geeft niks paps, komt goed ! Precies, begin je nu gewoon met een schone lei haha. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan haha

 4. oma
  mei 22, 2017 / 12:11 pm

  Dat was een goed weekend, flink aan de tuin gewerkt, mooie verlichting! Nu doortrekken, anders is het onkruid weer zo daar. Niet hoeven koken en lekker gegeten, wat wil je nog meer. Bovenal zie ik nu al veel reacties!!!
  Een fijne dag Kelly en succes met alles. Liefs oma

  • Ballontraebay
   mei 23, 2017 / 4:56 pm

   Klopt oma ! Leuk hè ! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: