2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #172 bruin braden en rustig aan

braden

Gisteren was een heerlijk dagje, prima om in de zon mee bruin te braden haha. We begonnen de dag met school en eindigde ruim op tijd in bed met hoofdpijn. Laat ik jullie gauw meenemen !

Maar één vak

De dag begon lekker makkelijk met school, waarbij we maar één vak hadden. Management! We moesten nog een gedeelte afmaken en inleveren. Dus dat deden Michelle en ik en we kregen ook gelijk onze beoordeling ! Met een 8 en een 8 voor werkhouding sloten we ook dat af. Nu nog het definitieve punt ! En zo zaten we van 10 tot 2 gewoon lekker te internetten en muziek te luisteren.

Bruin braden

Na school reed ik naar huis, deed mijn korte broek aan en ging met mijn bullet journal spulletjes in de zon zitten en bruin braden. Dat was niet verkeerd en zo heb ik ook een hele tijd gezeten. Daarna besloot ik wat Youtube filmpjes te kijken uit de zon. En uiteindelijk belande ik binnen op de bank haha ! Ik maakte alvast de voorpagina voor mijn receptenklapper. Kenneth zat in de file en was wat later, uiteindelijk besloot ik even te wachten op hem en te beginnen met poetsen. De badkamer moest ik weer even onder handen nemen, en ook de trap moest eraan geloven na de ketel van vrijdag. En toen kreeg ik een telefoontje dat Kenneth naar huis kwam !

Heel simpel eten

braden

Omdat ik vergeten was vlees uit te leggen en het vertikte voor een ui naar de winkel te gaan, aten we heel simpel. Ik maakte van wat ouder brood geroosterd brood, en daarbij een groentesoepje. Kenneth maakte nog een lekker eitje en toen was ons buikje ook weer gevuld. Kenneth ging even in bad en ik ging nog even verder met poetsen. Ik kon de zand vlekken niet hebben in de berging dus daar ging ik mee aan de slag. Toen Kenneth uit bad kwam was het tijd voor ons toetje, de stroopwafel die Jill en ik maakte verorberde wij voor de tv met een colaatje. Jam ! Daarna maakte we Kenneth zijn tas klaar en was het half 10 toen ik naar boven ging. Ik had namelijk in de loop van de avond hoofdpijn gekregen die niet wilde zakken. Om 10 uur lag ik erin en om half 11 ging de telefoon aan de kant.

Het was een prima dagje om bruin te braden ! Hebben jullie ook genoten van de zon?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  mei 23, 2017 / 12:38 pm

  Ha Kelly, had jij je wel goed in gesmeerd? Met olijfolie, zodat je kon braden? Meestal noemen ze dat “bruin bakken”. Misschien komt die hoofdpijn door de zon, dan kun je beter een petje opdoen en de zon was gisteren ook fl aan de ogen. Vandaag is er wat bewolking, toch gezonder. Fijne dag en groetjes van oma, xx

  • Ballontraebay
   mei 23, 2017 / 4:56 pm

   Ja klopt maar ik vond braden grappiger haha. Het is ietsje fijner vandaag ! Liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: